Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289437
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002894xx / 000289437.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000289437 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19950228d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Pomazánka a způsob její výroby Fat spread and process for preparing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19940302 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19950228 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020116 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1994/94200522 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1996-2524 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a plastic fat-continuous fat spread containing 30 to 50 percent of fat and further comprising up to 0.3 percent of lecithin, 0.1 to 1.0 percent of saturated monoglyceride, 0.06 to 0.2 percent of non-gelling protein, 0.2 to 8 percent of thickening agent, up to 0.5 percent of NaCl, the fat blend having Ni10 within the range of 8 to 40 percent, preferably less than 35 percent and in particular less than 30 percent and Ni20 within the range of 5 to 20 percent, preferably less than 18 percent and in particular less than 14 percent, the aqueous phase having a pH value of 4.4 to 4.7 and a Di3.3 is less than or equal to 7 microns and e sigma is less than or equal to 2.5. A process for preparing the above-described spread comprises inversion of oil-in-water emulsion to water-in-oil inversion of the above-specified mixture at simultaneous cooling thereof below 20 degC. eng |
Anotace, referát | Plastická pomazánka s kontinuální tukovou fází a s obsahem tuku 30 až 50 %, která zahrnuje až 0,3 % lecitinu, 0,1 až 1,0 % nasyceného monoglyceridu, 0,06 až 0,2 % neželírujícího proteinu, 0,2 až 8 % zahušťovadla, až 0,5 % NaCl, přičemž tuková směs má N.sub.10 .n.= 8 až 40 %, výhodně < 35 % a zvláště výhodně < 30 %, a N.sub.20.n. = 5 až 20 %, výhodně < 18 % a zvlášť výhodně < 14 %, a přičemž vodná fáze má hodnotu pH 4,4 až 4,7, D.sub.3,3.n. < = 7 .mi. m a e sigma < = 2,5. Způsob výroby této pomazánky zahrnuje inverzi emulze oleje ve vodě na emulzi vody v oleji shora uvedené směsi při současném ochlazení pod 20 .degree.C. cze |
Souběžný název | Fat spread and process for preparing thereof |
Další system.sel.j. | A 23D 007/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Cornelissen Johannes Mattheus Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Lansbergen Adrianus Jacobus Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Vermaas Leo Frans Maassluis (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020116 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 289437 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1845 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.