Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289437

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002894xx / 000289437.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000289437
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19950228d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPomazánka a způsob její výroby Fat spread and process for preparing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19940302
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19950228
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020116
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1994/94200522
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-2524
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a plastic fat-continuous fat spread containing 30 to 50 percent of fat and further comprising up to 0.3 percent of lecithin, 0.1 to 1.0 percent of saturated monoglyceride, 0.06 to 0.2 percent of non-gelling protein, 0.2 to 8 percent of thickening agent, up to 0.5 percent of NaCl, the fat blend having Ni10 within the range of 8 to 40 percent, preferably less than 35 percent and in particular less than 30 percent and Ni20 within the range of 5 to 20 percent, preferably less than 18 percent and in particular less than 14 percent, the aqueous phase having a pH value of 4.4 to 4.7 and a Di3.3 is less than or equal to 7 microns and e sigma is less than or equal to 2.5. A process for preparing the above-described spread comprises inversion of oil-in-water emulsion to water-in-oil inversion of the above-specified mixture at simultaneous cooling thereof below 20 degC. eng
Anotace, referátPlastická pomazánka s kontinuální tukovou fází a s obsahem tuku 30 až 50 %, která zahrnuje až 0,3 % lecitinu, 0,1 až 1,0 % nasyceného monoglyceridu, 0,06 až 0,2 % neželírujícího proteinu, 0,2 až 8 % zahušťovadla, až 0,5 % NaCl, přičemž tuková směs má N.sub.10 .n.= 8 až 40 %, výhodně < 35 % a zvláště výhodně < 30 %, a N.sub.20.n. = 5 až 20 %, výhodně < 18 % a zvlášť výhodně < 14 %, a přičemž vodná fáze má hodnotu pH 4,4 až 4,7, D.sub.3,3.n. < = 7 .mi. m a e sigma < = 2,5. Způsob výroby této pomazánky zahrnuje inverzi emulze oleje ve vodě na emulzi vody v oleji shora uvedené směsi při současném ochlazení pod 20 .degree.C. cze
Souběžný názevFat spread and process for preparing thereof
Další system.sel.j.A 23D 007/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oCornelissen Johannes Mattheus Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oLansbergen Adrianus Jacobus Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oVermaas Leo Frans Maassluis (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020116
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 289437
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1845
Katalogizátor20060721 SVK06 1402