Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289785

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002897xx / 000289785.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000289785
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19951204d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostMargarínová tuková směs Margarine fat mixture
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19941222
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19951204
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020417
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1994/94203727
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-1865
Anotace, referátDisclosed is a margarine fat mixture that comprises 86 to 95 percent by weight of liquid oil and 5 to 14 percent by weight of solid material. The solid material is represented by a stearin fraction of an interesterified mixture containing 25 to 65 percent by weight of a non-hardened fat stearin containing lauric acid and 75 to 35 percent by weight of a non-hardened fat stearin with a chain having 16 carbon atoms. Disclosed is also a plastic butter with emulsion having a continuous fat phase comprises 90 to 15 percent by weight of aqueous phase and 10 to 85 percent by weight of oil phase consisting of said margarine fat mixture. The invention also describes a process for preparing the solid material intended for use in said margarine fat mixture and which is characterized by enzymatic interesterification of a mixture of a fractionated and non-hardened kernel oil, fractionating the mixture at a temperature in the range of 31 to 42 degC and withdrawal of the stearin fraction. eng
Anotace, referátMargarínová tuková směs zahrnuje 86 až 95 % hmotnostních kapalného oleje a 5 až 14 % hmotnostních tuhého materiálu. Tuhým materiálem je stearínová frakce interesterifikované směsi o obsahu 25 až 65 % hmotnostních stearínu neztuženého tuku s obsahem kyseliny laurové a 75 až 35 % hmotnostních stearínu neztuženého tuku s délkou řetězce C.sub.16+.n.. Plastická pomazánka s emulzí s kontinuální tukovou fází zahrnuje 90 až 15 % hmotnostních vodné fáze a 10 až 85 % hmotnostních olejové fáze sestávající z uvedené margarínové tukové směsi. Způsob výroby tuhého materiálu pro použití v uvedené margarínové tukové směsi spočívá v enzymatické interesterifikaci směsi frakcionovaného a neztuženého palmojádrového oleje, načež se směs frakcionuje při teplotě 31 až 42 .degree.C a odebere se stearínová frakce. cze
Souběžný názevMargarine fat mixture
Další system.sel.j.A 23D 007/00 MPT
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Další system.sel.j.C 11B 007/00 MPT
Další system.sel.j.C 11C 003/10 MPT
Osobní jm.-sekund.oHuizinga Hindrik Maassluis (NL) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oSassen Cornelis Laurentius Schiedam (NL) p
Osobní jm.-sekund.oSchur Paul Willowdale (CA) p
Osobní jm.-sekund.oVermaas Leo Frans Maassluis (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N.V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020417
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 289785
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402