Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289785
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002897xx / 000289785.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000289785 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19951204d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Margarínová tuková směs Margarine fat mixture |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19941222 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19951204 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020417 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1994/94203727 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-1865 |
Anotace, referát | Disclosed is a margarine fat mixture that comprises 86 to 95 percent by weight of liquid oil and 5 to 14 percent by weight of solid material. The solid material is represented by a stearin fraction of an interesterified mixture containing 25 to 65 percent by weight of a non-hardened fat stearin containing lauric acid and 75 to 35 percent by weight of a non-hardened fat stearin with a chain having 16 carbon atoms. Disclosed is also a plastic butter with emulsion having a continuous fat phase comprises 90 to 15 percent by weight of aqueous phase and 10 to 85 percent by weight of oil phase consisting of said margarine fat mixture. The invention also describes a process for preparing the solid material intended for use in said margarine fat mixture and which is characterized by enzymatic interesterification of a mixture of a fractionated and non-hardened kernel oil, fractionating the mixture at a temperature in the range of 31 to 42 degC and withdrawal of the stearin fraction. eng |
Anotace, referát | Margarínová tuková směs zahrnuje 86 až 95 % hmotnostních kapalného oleje a 5 až 14 % hmotnostních tuhého materiálu. Tuhým materiálem je stearínová frakce interesterifikované směsi o obsahu 25 až 65 % hmotnostních stearínu neztuženého tuku s obsahem kyseliny laurové a 75 až 35 % hmotnostních stearínu neztuženého tuku s délkou řetězce C.sub.16+.n.. Plastická pomazánka s emulzí s kontinuální tukovou fází zahrnuje 90 až 15 % hmotnostních vodné fáze a 10 až 85 % hmotnostních olejové fáze sestávající z uvedené margarínové tukové směsi. Způsob výroby tuhého materiálu pro použití v uvedené margarínové tukové směsi spočívá v enzymatické interesterifikaci směsi frakcionovaného a neztuženého palmojádrového oleje, načež se směs frakcionuje při teplotě 31 až 42 .degree.C a odebere se stearínová frakce. cze |
Souběžný název | Margarine fat mixture |
Další system.sel.j. | A 23D 007/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23D 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | C 11B 007/00 MPT |
Další system.sel.j. | C 11C 003/10 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Huizinga Hindrik Maassluis (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Sassen Cornelis Laurentius Schiedam (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Schur Paul Willowdale (CA) p |
Osobní jm.-sekund.o | Vermaas Leo Frans Maassluis (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N.V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020417 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 289785 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1846 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.