Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289854

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002898xx / 000289854.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000289854
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19950721d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby strukturačního činidla pro mléčné produkty a způsob výroby těchto produktů se zlepšenou strukturou Process for preparing texturizing agent for dairy products, process for preparing such diary products with enhanced structure
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19940813
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19950721
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020417
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1994/94112683
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1995-1899
Anotace, referátA process for preparing texturizing agent for dairy products comprises preparation of a milk-based raw material containing casein and whey proteins in a casein : whey protein ratio of from 70 : 30 to 40 : 60, and a selective adjustment of the obtained mixture pH to a value ranging from 6.1 to 6.7 by addition of an acidifying agent. Subsequently the mixture is subjected to heat treatment at a temperature of from 70 to 95 degC for a period of 1 to 15 minutes to obtain a casein and whey protein co-precipitate-containing mixture and so that the co-precipitate-containing mixture has a pH of from 6.1 to 6.7 and after heat-treating to obtain the co-precipitate-containing mixture. Then the mixture can be selectively subjected to high shear and in the end it is dried up. When preparing diary products, 2 to 5 percent by weight of so prepared texturizing agent are introduced is these products. eng
Anotace, referátZpůsob výroby strukturačního činidla pro mléčné produkty spočívá v tom, že se připraví mléčná surovina, obsahující kasein a bílkoviny syrovátky v hmotnostním poměru kaseinu a bílkovin syrovátky 70:30 až 40:60, dále je hodnota pH podle volby upravena na 6,1 až 6,7 přídavkem okyselujícího činidla, směs je podrobena tepelné úpravě při 70 až 95 .degree.C po dobu 1 až 15 minut k vytvoření směsných sraženin, směs je podle volby podrobena vysokému střihu a je vysušena. Při způsobu výroby mléčných produktů se do těchto produktů zavádí 2 až 6 % hmotn. takto vyrobeného strukturačního činidla. cze
Souběžný názevProcess for preparing texturizing agent for dairy products, process for preparing such diary products with enhanced structure
Další system.sel.j.A 23C 009/13 MPT
Další system.sel.j.A 23C 009/15 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/05 MPT
Další system.sel.j.A 23C 021/06 MPT
Další system.sel.j.A 23G 009/02 MPT
Další system.sel.j.A 23J 003/08 MPT
Osobní jm.-sekund.oBisson Jean Pierre Caen (FR) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oPrella Giovanni Vercelli (IT) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020417
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 289854
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402