Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290019

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002900xx / 000290019.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290019
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960206d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPrášek z čekanky rozpustný ve vodě, způsob jeho výroby a zařízení k provádění tohoto způsobu Water-soluble chicory powder, process of its preparation and apparatus for making the same
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950208
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960206
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020515
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95101653
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2526
Anotace, referátDisclosed is a water-soluble chicory powder produced from caramelized powder of a chicory extract containing 40 to 65 percent by weight of inulin, 4 to 10 percent by weight of reducing sugars and less than 5 percent by weight of fructose plus glucose, which provides a depth of color between 1.0 and 2.5. Preparation process of the above described chicory powder comprises subjecting the powder obtained by extraction of dried chicory or a chicory root in an extruder to a temperature ranging from 180 to 250 degC for a period of 5 minutes to obtain caramelized powder thereof. eng
Anotace, referátPrášek z čekanky rozpustný ve vodě vyrobený z karamelizovaného prášku čekankového výtažku obsahující 40 až 65 % hmotnostních inulinu, 4 až 10 % hmotnostních redukujících cukrů a méně než 5 % hmotnostních fruktózy plus glukózy, který má intenzitu barvy mezi 1,0 a 2,5. Způsob jeho výroby spočívá v karamelizaci prášku, získaného extrakcí sušené čekanky nebo čekankového kořenu ve vytlačovacím lisu po dobu 5 minut při 180 až 250 .degree.C. cze
Souběžný názevWater-soluble chicory powder, process of its preparation and apparatus for making the same
Další system.sel.j.A 23F 005/06 MPT
Další system.sel.j.A 23F 005/44 MPT
Osobní jm.-sekund.oGrimm Rudi Erdmannhausen (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oLoehmar Karl Korntal (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020515
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290019
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402