Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290019
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002900xx / 000290019.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000290019 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19960206d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Prášek z čekanky rozpustný ve vodě, způsob jeho výroby a zařízení k provádění tohoto způsobu Water-soluble chicory powder, process of its preparation and apparatus for making the same |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19950208 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960206 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020515 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1995/95101653 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2526 |
Anotace, referát | Disclosed is a water-soluble chicory powder produced from caramelized powder of a chicory extract containing 40 to 65 percent by weight of inulin, 4 to 10 percent by weight of reducing sugars and less than 5 percent by weight of fructose plus glucose, which provides a depth of color between 1.0 and 2.5. Preparation process of the above described chicory powder comprises subjecting the powder obtained by extraction of dried chicory or a chicory root in an extruder to a temperature ranging from 180 to 250 degC for a period of 5 minutes to obtain caramelized powder thereof. eng |
Anotace, referát | Prášek z čekanky rozpustný ve vodě vyrobený z karamelizovaného prášku čekankového výtažku obsahující 40 až 65 % hmotnostních inulinu, 4 až 10 % hmotnostních redukujících cukrů a méně než 5 % hmotnostních fruktózy plus glukózy, který má intenzitu barvy mezi 1,0 a 2,5. Způsob jeho výroby spočívá v karamelizaci prášku, získaného extrakcí sušené čekanky nebo čekankového kořenu ve vytlačovacím lisu po dobu 5 minut při 180 až 250 .degree.C. cze |
Souběžný název | Water-soluble chicory powder, process of its preparation and apparatus for making the same |
Další system.sel.j. | A 23F 005/06 MPT |
Další system.sel.j. | A 23F 005/44 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Grimm Rudi Erdmannhausen (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Loehmar Karl Korntal (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020515 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 290019 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1846 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.