Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290050

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002900xx / 000290050.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290050
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960304d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob a zařízení ke zpracování potravin v šaržích zráním Process and device for maturing foodstuff batches
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950304
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960304
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020515
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1995/19507578
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2760
Anotace, referátA process is disclosed for maturing batches of foodstuffs, in particular one or several types of fresh sausage. The batches are placed in a treatment chamber and after a predetermined treatment time are removed from the treatment chamber. During predetermined sections of the treatment time, or preferably during the whole treatment time the batches of foodstuff to be treated are moved in a substantially continuous manner, i.e. continuously but with a possibility of interruption of movement during withdrawal or introduction of a batch, within the treatment chamber along a closed conveyor path. A device for maturing batches of foodstuffs, in particular one or several types of fresh sausage, is provided with at least one treatment chamber and a first conveyance for transporting the batches to the treatment chamber or to a predetermined treatment chamber. The device is further provided with at least one second conveyance for moving the batches along a closed conveyor path within the treatment chamber, and further with a transfer device arranged between each second conveyance and the first conveyance for transferring the batches of foodstuff from the first conveyance to the corresponding second conveyance or vice-versa. eng
Anotace, referátPři způsobu zpracování potravin v šaržích zráním, zejména jednoho nebo více druhů syrových párků, se šarže vloží do zpracovací komory a po předem stanovené době zpracování se opět vyjmou. Přitom šarže se zpracovávanými potravinami se ve zpracovací komoře pohybují po uzavřené dopravní dráze, a to během předem stanovených časových úseků zpracovací doby, nebo s výhodou během celé zpracovací doby, v podstatě kontinuálně, to znamená kontinuálně, ale s možností přerušení pohybu při odebírání nebo zavádění šarže. Zařízení ke zpracování potravin v šaržích zráním, zejména jednoho nebo více druhů syrových párků je opatřené nejméně jednou zpracovací komorou a jedním prvním dopravním zařízením k dopravení šarží k předem dané zpracovací komoře. Dále je opatřeno nejméně jedním druhým dopravním zařízením pro pohyb šarží po uzavřené dopravní dráze uvnitř zpracovací komory, a dále předávacím zařízením mezi každým druhým dopravním zařízením a prvním dopravním zařízením pro předávání šarží z prvního dopravního zařízení do příslušného druhého dopravního zařízení nebo zpět. cze
Souběžný názevProcess and device for maturing foodstuff batches
Další system.sel.j.A 22C 011/00 MPT
Další system.sel.j.A 22C 017/00 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Osobní jm.-sekund.oKühnl Andreas Nortrup (DE) p
Osobní jm.-sekund.oLedermann Ernst Schlieren (CH) p
Osobní jm.-sekund.oReichel Pavel Praha 4, Lopatecká 1414700 z
Korpor.,akce-sek.o.H. KEMPER GMBH AND CO. Nortrup (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020515
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290050
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402