Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290094
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002900xx / 000290094.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000290094 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19941202d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Potravinová směs, způsob její výroby a způsob výroby kationtové soli pektinu Food mixture, process of its preparation and process for preparing cation salt of pectin |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19931202 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19941202 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020515 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1993/161634 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1994-3024 |
Anotace, referát | Potravinová směs obsahuje potravinu ve spojení s kationtovou solí pektinu, která při suspendování v destilované vodě nabotnává na tepelně stálé částice, jež mají střední ekvivalentní průměr větší než 100 mikrometrů. Při způsobu výroby potravinové směsi se potravina smíchá se suchou solí pektinu, která po suspendování v destilované vodě nabotnává na tepelně stálé částice, mající střední ekvivalentní průměr nad 100 mikrometrů. Způsob výroby kationtové soli pektinu pro potravinovou směs spočívá v tom, že se na výchozí pektinový materiál působí roztokem kationtové soli o koncentraci alespoň 5 mM/litr za nestřihových podmínek a při pH alespoň 2, za vzniku reakční směsi obsahující veliké gelové částice viditelné pouhým okem. cze |
Anotace, referát | The invented food mixture contains a food in connection with a cation salt of pectin. The mixture, when suspended in distilled water, will swell to heat stable particles having a mean equivalent diameter greater than 100 micrometers. When preparing the invented food mixture the food is mixed with a dry cation salt of pectin, which, when suspended in distilled water, will swell to heat stable particles having a mean equivalent diameter greater than 100 micrometers. Process for preparing the cation salt of pectin for the invented food mixture is characterized in that a starting pectin material is treated with a solution of a cation salt having concentration of at least 5mM/liter under non-shear conditions and at a pH value being at least 2, under formation of a reaction mixture containing large gel particles that are visible with the naked eye. eng |
Souběžný název | Food mixture, process of its preparation and process for preparing cation salt of pectin |
Další system.sel.j. | A 23L 001/05 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/19 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/24 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/31 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/32 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/39 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Glahn Poul-Egede Skensved (DK) p |
Osobní jm.-sekund.o | Krmenčík Václav Praha 7, Nad Štolou 1217000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | CP KELCO APS Wilmington (US, DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020515 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 290094 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1846 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.