Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290094

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002900xx / 000290094.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290094
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19941202d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPotravinová směs, způsob její výroby a způsob výroby kationtové soli pektinu Food mixture, process of its preparation and process for preparing cation salt of pectin
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19931202
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19941202
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020515
Obecné poznámkyPrávo přednosti: US 1993/161634
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1994-3024
Anotace, referátPotravinová směs obsahuje potravinu ve spojení s kationtovou solí pektinu, která při suspendování v destilované vodě nabotnává na tepelně stálé částice, jež mají střední ekvivalentní průměr větší než 100 mikrometrů. Při způsobu výroby potravinové směsi se potravina smíchá se suchou solí pektinu, která po suspendování v destilované vodě nabotnává na tepelně stálé částice, mající střední ekvivalentní průměr nad 100 mikrometrů. Způsob výroby kationtové soli pektinu pro potravinovou směs spočívá v tom, že se na výchozí pektinový materiál působí roztokem kationtové soli o koncentraci alespoň 5 mM/litr za nestřihových podmínek a při pH alespoň 2, za vzniku reakční směsi obsahující veliké gelové částice viditelné pouhým okem. cze
Anotace, referátThe invented food mixture contains a food in connection with a cation salt of pectin. The mixture, when suspended in distilled water, will swell to heat stable particles having a mean equivalent diameter greater than 100 micrometers. When preparing the invented food mixture the food is mixed with a dry cation salt of pectin, which, when suspended in distilled water, will swell to heat stable particles having a mean equivalent diameter greater than 100 micrometers. Process for preparing the cation salt of pectin for the invented food mixture is characterized in that a starting pectin material is treated with a solution of a cation salt having concentration of at least 5mM/liter under non-shear conditions and at a pH value being at least 2, under formation of a reaction mixture containing large gel particles that are visible with the naked eye. eng
Souběžný názevFood mixture, process of its preparation and process for preparing cation salt of pectin
Další system.sel.j.A 23L 001/05 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/18 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/19 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/24 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/32 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/39 MPT
Osobní jm.-sekund.oGlahn Poul-Egede Skensved (DK) p
Osobní jm.-sekund.oKrmenčík Václav Praha 7, Nad Štolou 1217000 z
Korpor.,akce-sek.o.CP KELCO APS Wilmington (US, DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020515
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290094
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402