Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290234

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002902xx / 000290234.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290234
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19950602d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob přípravy rozměrově stabilních knedlíků obsahujících škrob Process for the production of dimensionally stable, starch-containing dumplings
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19940614
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19950602
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020612
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1994/4420702
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1995-1435
Anotace, referátThe present invention relates to a process for the production of dimensionally stable, sliceable, starch-containing dumplings, in boil-in-bag packages, which comprises at least partially gelatinizing at least one starch-containing starting material to obtain at least partially gelatinized starch-containing material, then freezing the obtained material to obtain a starch dough, comminuting the frozen starch dough in order to obtain frozen comminuted starch dough, thawing it by pressing and/or drying after dewatering to obtain an intermediate formed by the comminuted starch dough and packaging it in boil-in-bag packages, whereby the fill quantity and the remaining head space in the bags being dimensioned in such a way that the cooked product completely fills up the boil-in-bag packages, and dimensionally stable, sliceable, edible dumplings owing to the pressure of the hydrated components of the dough contained in the bag against the wall thereof are formed. eng
Anotace, referátZpůsob přípravy rozměrově stabilních knedlíků obsahujících škrob, upravitelných na plátky, v sáčku varného obalu, zahrnuje alespoň částečnou želatinizaci alespoň jednoho výchozího materiálu obsahujícího škrob za vzniku částečně želatinizovaného materiálu obsahujícího škrob, zmrazení získaného materiálu za vzniku zmrazeného škrobového těsta, rozmělnění tohoto těsta za vzniku zmrazeného a rozmělněného škrobového těsta, jeho tání a odvodnění lisováním a/nebo sušením za vzniku meziproduktu tvořeného rozmělněným škrobovým těstem a vložení vzniklého těsta do sáčku varného obalu, přičemž objem rozmělněného škrobového těsta a zbývající prostor v horní části obalu se dimenzují k úplnému vyplnění sáčku varného obalu uvařeným rozmělněným škrobovým těstem za vzniku rozměrově stabilních knedlíků působením tlaku hydratovaných složek těsta proti stěně obalu. cze
Souběžný názevProcess for the production of dimensionally stable, starch-containing dumplings
Další system.sel.j.A 23L 001/05 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/10 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/21 MPT
Další system.sel.j.B 65D 085/80 MPT
Osobní jm.-sekund.oBezner Klaus Untergruppenbach-Unterheinrie (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKlukowski Horst Neuenstadt-Kochertuern (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKoreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z
Osobní jm.-sekund.oSchupp Hans Erlenbach (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.CPC INTERNATIONAL INC. Englewood Cliffs (US, NJ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020612
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290234
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1846
Katalogizátor20060721 SVK06 1402