Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290234
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002902xx / 000290234.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000290234 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19950602d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob přípravy rozměrově stabilních knedlíků obsahujících škrob Process for the production of dimensionally stable, starch-containing dumplings |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19940614 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19950602 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020612 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1994/4420702 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1995-1435 |
Anotace, referát | The present invention relates to a process for the production of dimensionally stable, sliceable, starch-containing dumplings, in boil-in-bag packages, which comprises at least partially gelatinizing at least one starch-containing starting material to obtain at least partially gelatinized starch-containing material, then freezing the obtained material to obtain a starch dough, comminuting the frozen starch dough in order to obtain frozen comminuted starch dough, thawing it by pressing and/or drying after dewatering to obtain an intermediate formed by the comminuted starch dough and packaging it in boil-in-bag packages, whereby the fill quantity and the remaining head space in the bags being dimensioned in such a way that the cooked product completely fills up the boil-in-bag packages, and dimensionally stable, sliceable, edible dumplings owing to the pressure of the hydrated components of the dough contained in the bag against the wall thereof are formed. eng |
Anotace, referát | Způsob přípravy rozměrově stabilních knedlíků obsahujících škrob, upravitelných na plátky, v sáčku varného obalu, zahrnuje alespoň částečnou želatinizaci alespoň jednoho výchozího materiálu obsahujícího škrob za vzniku částečně želatinizovaného materiálu obsahujícího škrob, zmrazení získaného materiálu za vzniku zmrazeného škrobového těsta, rozmělnění tohoto těsta za vzniku zmrazeného a rozmělněného škrobového těsta, jeho tání a odvodnění lisováním a/nebo sušením za vzniku meziproduktu tvořeného rozmělněným škrobovým těstem a vložení vzniklého těsta do sáčku varného obalu, přičemž objem rozmělněného škrobového těsta a zbývající prostor v horní části obalu se dimenzují k úplnému vyplnění sáčku varného obalu uvařeným rozmělněným škrobovým těstem za vzniku rozměrově stabilních knedlíků působením tlaku hydratovaných složek těsta proti stěně obalu. cze |
Souběžný název | Process for the production of dimensionally stable, starch-containing dumplings |
Další system.sel.j. | A 23L 001/05 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/10 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/21 MPT |
Další system.sel.j. | B 65D 085/80 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Bezner Klaus Untergruppenbach-Unterheinrie (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Klukowski Horst Neuenstadt-Kochertuern (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Koreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Schupp Hans Erlenbach (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CPC INTERNATIONAL INC. Englewood Cliffs (US, NJ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020612 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 290234 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1846 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.