Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290813

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002908xx / 000290813.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290813
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19961119d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostCukrářský produkt a způsob jeho výroby Confectionery product and process for producing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19951120
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19961119
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20021016
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1995/9523669
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1996/9617651
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-3390
Anotace, referátCukrářský produkt zahrnující čokoládový nebo tuk obsahující cukrářský materiál společně se žvýkacím sladkým komponentem na bázi kontinuálního sirupu zahrnujícího roztok cukrů, cukerných náhražek a/nebo glukózových sirupů ve vodě. Produkt zahrnuje čokoládovou matrici mající v sobě rozptýlené žíly nebo pásy žvýkacího sladkého komponentu. Způsob výroby zahrnuje vytlačování směsi cukrářského materiálu se žvýkacím komponentem při teplotě, kdy jsou obě složky směsi v tuhé nebo polotuhé formě. cze
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a confectionery product comprising chocolate or a fat-containing confectionery material together with a chewy sweet component having a base of a continuous syrup comprising a solution of sugars, sugar substitutes and/or glucose syrups in water characterized in that the confectionery product comprises a chocolate matrix having veins or strands of chewy sweet dispersed throughout. A preparation process of the above described confectionery product comprises extruding a mixture of the chocolate or fat-containing confectionery material together with the chewy sweet component at a temperature at which both the ingredients are in a solid or semi-solid form. eng
Souběžný názevConfectionery product and process for producing thereof
Další system.sel.j.A 23G 001/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 001/20 MPT
Další system.sel.j.A 23G 003/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 003/20 MPT
Osobní jm.-sekund.oJury Mark Julians Bagby Thirsk (GB) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20021016
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290813
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1847
Katalogizátor20060721 SVK06 1403