Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000290916

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002909xx / 000290916.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000290916
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19940728d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob vzduchového třídění mouky, žitná mouka, moučná směs, těsto a pekárenské výrobky s obsahem žitné mouky Process for the air classification of a flour, rye-flour, flour blend, dough and bakery products, comprising the rye-flour
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19930810
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19940728
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20021113
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1993/93202347
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-344
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for the classification of rye-flour, wherein the rye-flour has a protein content of less than 7 percent by weight, preferably less than 5 percent by weight of, which flour simultaneously has a reduced dietary fiber content, compared with ordinary rye-flour and wherein the flour has a particle size distribution such that at least 20 percent by weight of the particles have a size above 65 microns and more than 94 percent by weight of the particles have a size of less than 130 microns, or the rye-flour according to the present invention has a protein content of more than 12 percent by weight, preferably more than 13 percent by weight, more preferably more than 15 percent by weight, which flour simultaneously has: 1) an increased dietary fiber content of at least 10 percent when compared with ordinary rye-flour, 2) a particle size distribution such that at least 95 percent by weight thereof has a particle size below 64 microns and 3) an increased {alpha}-amylase activity by at least 10 percent if compared with an ordinary rye-flour. In the present invention there is also claimed a flour blend, and a dough for preparing bakery products as well as the bakery products per se. eng
Anotace, referátZpůsob vzduchového třídění mouky, jímž se získá žitná mouka, která má obsah proteinů menší než 7, s výhodou menší než 5 % hmotnostních, přičemž zároveň má snížený obsah dietní vlákniny ve srovnání s běžnou žitnou moukou, a přičemž má rozložení velikosti částic takové, že alespoň 20 % hmotnostních částic má velikost větší než 65 .mi.m a více než 94 % hmotnostních částic má velikost menší než 130 .mi.m, nebo obsah proteinů větší než 12 % hmotnostních, výhodně větší než 13 % hmotnostních, zvláště výhodně větší než 15 % hmotnostních, přičemž tato mouka současně má: 1) zvýšený obsah dietní vlákniny alespoň o 10 % ve srovnání s běžnou žitnou moukou, 2) rozložení velikosti částic takové, že alespoň 95 % hmotnostních částic má velikost menší než 64 .mi.m, a 3) zvýšenou aktivitu .alfa. - amylázy alespoň o 10 % ve srovnání s běžnou žitnou moukou. Součást řešení tvoří také moučná směs a těsto pro přípravu pekárenských výrobků a pekárenské výrobky. cze
Souběžný názevProcess for the air classification of a flour, rye-flour, flour blend, dough and bakery products, comprising the rye-flour
Další system.sel.j.A 21D 006/00 MPT
Další system.sel.j.A 21D 013/06 MPT
Osobní jm.-sekund.oEGLE HANS 560 DE
Osobní jm.-sekund.oKNIEL BARBEL 560 DE
Osobní jm.-sekund.oWASSERMANN LUDWIG 560 DE
Korpor.,akce-sek.o.CSM NEDERLAND B.V. NL
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20021113
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 290916
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1847
Katalogizátor20060721 SVK06 1403