Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291001
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002910xx / 000291001.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291001 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970917d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob zpracování fermentovaného proteinu Process for treating fermented protein |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960917 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970917 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20021113 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96114850 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2918 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process of treating a fermented protein of koji prepared from a protein and saccharide containing material, for the production of food flavoring preparation. The process comprises hydrolyzing a mixture of the koji fermented protein with yeast at a temperature ranging within 2 to 25 degC and at a pH value in the range of 4.5 to 10 for a period of 6 hours to 28 days. eng |
Anotace, referát | Způsob zpracování fermentovaného proteinu koji, připraveného z materiálu obsahujícího proteiny a sacharidy, pro výrobu prostředku pro ochucování potravin, který zahrnuje hydrolýzu směsi fermentovaného proteinu koji spolu s kvasinkami při teplotě od 2 do 25 .degree.C a pH od 4,5 do 10 po dobu 6 hodin až 28 dnů. cze |
Souběžný název | Process for treating fermented protein |
Další system.sel.j. | A 23J 003/16 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/23 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Baensch Johannes Le Breuil-en-Auge (FR) p |
Osobní jm.-sekund.o | Khoo Hazel Geok Neo Lausanne (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Lai Howe Ling Singapore (SG) p |
Osobní jm.-sekund.o | Lim Bee Gim Singapore (SG) p |
Osobní jm.-sekund.o | Niederberger Peter Epalinges (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20021113 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291001 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.