Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291285

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291285.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291285
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19961031d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostJedlý rostlinný tuk Edible vegetable fat
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19951110
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19961031
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030115
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95203058
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-1429
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed edible vegetable fat, being substantially free of trans saturated fatty acid residues and suitable for use in the preparation of a spread. The invented vegetable fat consists of an interesterified mixture of 30 to 90 percent of rapeseed oil with high content of lauric acid, and 10 to 70 percent of an oil A comprising at least 40 percent of saturated fatty acid residues of which saturated fatty acid residues at least 80 percent are fatty acid residues containing 16 to 18 carbon atoms and at the most 60 percent are fatty acid residues having 16 carbon atoms. The above described edible fat is used for production of margarine fats and spreads. eng
Anotace, referátJedlý rostlinný tuk, který v zásadě neobsahuje zbytky nasycených mastných kyselin v uspořádání trans a hodí se k použití pro přípravu pomazánky. Tuk sestává z interesterifikované směsi 30 až 90 % řepkového oleje s vysokým podílem zbytků kyseliny laurové a 10 až 70 % oleje A, obsahujícího alespoň 40 % zbytků nasycených mastných kyselin, z nichž alespoň 80 % tvoří zbytky C.sub.16-18.n. mastných kyselin a nejvýše 60 % tvoří zbytky C.sub.16.n. mastných kyselin. Tuk se používá k výrobě margarínových tuků a pomazánek. cze
Souběžný názevEdible vegetable fat
Další system.sel.j.A 23D 007/00 MPT
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Další system.sel.j.C 11C 003/10 MPT
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Břehová 111000 z
Osobní jm.-sekund.oSassen Cornelis Laurentius Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oWesdorp Leendert Hendrik Vlaardingen (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030115
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291285
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403