Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291285
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291285.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291285 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19961031d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Jedlý rostlinný tuk Edible vegetable fat |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19951110 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19961031 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030115 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1995/95203058 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-1429 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed edible vegetable fat, being substantially free of trans saturated fatty acid residues and suitable for use in the preparation of a spread. The invented vegetable fat consists of an interesterified mixture of 30 to 90 percent of rapeseed oil with high content of lauric acid, and 10 to 70 percent of an oil A comprising at least 40 percent of saturated fatty acid residues of which saturated fatty acid residues at least 80 percent are fatty acid residues containing 16 to 18 carbon atoms and at the most 60 percent are fatty acid residues having 16 carbon atoms. The above described edible fat is used for production of margarine fats and spreads. eng |
Anotace, referát | Jedlý rostlinný tuk, který v zásadě neobsahuje zbytky nasycených mastných kyselin v uspořádání trans a hodí se k použití pro přípravu pomazánky. Tuk sestává z interesterifikované směsi 30 až 90 % řepkového oleje s vysokým podílem zbytků kyseliny laurové a 10 až 70 % oleje A, obsahujícího alespoň 40 % zbytků nasycených mastných kyselin, z nichž alespoň 80 % tvoří zbytky C.sub.16-18.n. mastných kyselin a nejvýše 60 % tvoří zbytky C.sub.16.n. mastných kyselin. Tuk se používá k výrobě margarínových tuků a pomazánek. cze |
Souběžný název | Edible vegetable fat |
Další system.sel.j. | A 23D 007/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23D 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | C 11C 003/10 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Břehová 111000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Sassen Cornelis Laurentius Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Wesdorp Leendert Hendrik Vlaardingen (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030115 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291285 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.