Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291289
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291289.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291289 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970120d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Pastovité potravinářské produkty na bázi mléka Pasty milk-based food products |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960118 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970120 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030115 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1996/19601683 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-2007 |
Anotace, referát | Pastovitý potravinářský produkt na bázi mléka s vysokým energetickým obsahem, obsahuje 75 až 90 % hmotn. mléka s obsahem tuku 12 až 18 % hmotn., 5 až 20 % hmotn. cukru, 0,1 až 0,5 % želírujícího prostředku a 1,5 až 2,5 % škrobu. Hmotnostní poměr škrobu a želírujícího prostředku činí 15:1 až 5:1, přičemž výrobek má viskozitu při 10 .degree.C nejméně 3 Pa.s. K tomuto pastovitému potravinářskému produktu s vysokým obsahem sušiny lze přidávat kakaový prášek, ovocnou dřeň a aromatizační látky. Dává se přednost mnohovrstvému uspořádání pastovitého potravinářského produktu s rozdílnými barevnými a chuťovými vrstvami. cze |
Anotace, referát | Pasty milk-based food products are disclosed with high energy content per unit of consumption. The food product essentially contains 75 to 90 percent by weight of milk containing 12 to 18 percent by weight of fat, 5 to 20 percent by weight of sugar, and 0.1 to 0.5 percent by weight of a gelling agent and 1.5 to 2.5 percent by weight of starch. The starch/gelling agent weight ratio equals to 15:1 to 5:1 and the food product pasty structure viscosity is at least 3 Pa.s at 10 degC. Cocoa powder, fruit pulp, and aromas can be added to this pasty food product with high solids content. Preferably, these pasty food products are formed as a multilayer arrangement with different colors and flavors. eng |
Souběžný název | Pasty milk-based food products |
Další system.sel.j. | A 23C 009/15 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Eggenmüller Anton Wortelstetten (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Feistle Xaver Mertingen (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Gruber Sonja Wallerstein (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Hořejš Milan Praha 1, Národní 3211000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Kunkel Robert Olching (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Pahnke Otto Hamburg (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | ZOTT GMBH & CO. Mertingen (DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030115 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291289 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.