Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291289

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291289.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291289
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970120d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPastovité potravinářské produkty na bázi mléka Pasty milk-based food products
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960118
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970120
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030115
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1996/19601683
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-2007
Anotace, referátPastovitý potravinářský produkt na bázi mléka s vysokým energetickým obsahem, obsahuje 75 až 90 % hmotn. mléka s obsahem tuku 12 až 18 % hmotn., 5 až 20 % hmotn. cukru, 0,1 až 0,5 % želírujícího prostředku a 1,5 až 2,5 % škrobu. Hmotnostní poměr škrobu a želírujícího prostředku činí 15:1 až 5:1, přičemž výrobek má viskozitu při 10 .degree.C nejméně 3 Pa.s. K tomuto pastovitému potravinářskému produktu s vysokým obsahem sušiny lze přidávat kakaový prášek, ovocnou dřeň a aromatizační látky. Dává se přednost mnohovrstvému uspořádání pastovitého potravinářského produktu s rozdílnými barevnými a chuťovými vrstvami. cze
Anotace, referátPasty milk-based food products are disclosed with high energy content per unit of consumption. The food product essentially contains 75 to 90 percent by weight of milk containing 12 to 18 percent by weight of fat, 5 to 20 percent by weight of sugar, and 0.1 to 0.5 percent by weight of a gelling agent and 1.5 to 2.5 percent by weight of starch. The starch/gelling agent weight ratio equals to 15:1 to 5:1 and the food product pasty structure viscosity is at least 3 Pa.s at 10 degC. Cocoa powder, fruit pulp, and aromas can be added to this pasty food product with high solids content. Preferably, these pasty food products are formed as a multilayer arrangement with different colors and flavors. eng
Souběžný názevPasty milk-based food products
Další system.sel.j.A 23C 009/15 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/18 MPT
Osobní jm.-sekund.oEggenmüller Anton Wortelstetten (DE) p
Osobní jm.-sekund.oFeistle Xaver Mertingen (DE) p
Osobní jm.-sekund.oGruber Sonja Wallerstein (DE) p
Osobní jm.-sekund.oHořejš Milan Praha 1, Národní 3211000 z
Osobní jm.-sekund.oKunkel Robert Olching (DE) p
Osobní jm.-sekund.oPahnke Otto Hamburg (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.ZOTT GMBH & CO. Mertingen (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030115
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291289
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403