Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291297
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291297.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291297 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970723d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Směs pro přípravu zmrzliny Mixture for the preparation of ice cream |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19961202 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970723 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030115 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: RU 1996/96122896 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-1185 |
Anotace, referát | Směs pro přípravu zmrzliny obsahuje jako komponenty mléčný základ, sladidlo, stabilizátor a probiotické mikroorganizmy v neaktivní konzervované formě při jejich následujícím vzájemném poměru uváděném v % hmotnostních: probiotické mikroorganizmy 0,01 až 10,0 stabilizátor 0,4 až 5,0 sladidlo 0,5 až 20,0 mléčný základ zbytek. Probiotické mikroorganizmy jsou s výhodou vybrané ze skupin Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Enterococeus faecium, Bifidumbacterium bifidum, brané jednotlivě nebo ve spojení. cze |
Anotace, referát | The present invention relates to a mixture for preparing ice cream, which mixture contains the following components: 0.01 to 10.0 percent by weight of probiotic microorganisms in their inactive preserved form, 0.4 to 5.0 percent by weight of a stabilizing agent, 0.5 to 20.0 percent by weight of a sweetener and the balance being a milk base. The probiotic microorganisms are preferably selected from the group comprising Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Enterococeus faecium, Bifidumbacterium bifidum, either individually, or in combination. eng |
Souběžný název | Mixture for the preparation of ice cream |
Další system.sel.j. | A 23G 009/02 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | GUTKEVIČ Jevgenij Anatolievič Tomsk (RU) m |
Osobní jm.-sekund.o | Gutkevič Jevgenij Anatolievič Tomsk (RU) p |
Osobní jm.-sekund.o | Soukup Petr Olomouc, Švédská 377200 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030115 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291297 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.