Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291297

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002912xx / 000291297.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291297
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970723d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostSměs pro přípravu zmrzliny Mixture for the preparation of ice cream
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19961202
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970723
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030115
Obecné poznámkyPrávo přednosti: RU 1996/96122896
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-1185
Anotace, referátSměs pro přípravu zmrzliny obsahuje jako komponenty mléčný základ, sladidlo, stabilizátor a probiotické mikroorganizmy v neaktivní konzervované formě při jejich následujícím vzájemném poměru uváděném v % hmotnostních: probiotické mikroorganizmy 0,01 až 10,0 stabilizátor 0,4 až 5,0 sladidlo 0,5 až 20,0 mléčný základ zbytek. Probiotické mikroorganizmy jsou s výhodou vybrané ze skupin Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Enterococeus faecium, Bifidumbacterium bifidum, brané jednotlivě nebo ve spojení. cze
Anotace, referátThe present invention relates to a mixture for preparing ice cream, which mixture contains the following components: 0.01 to 10.0 percent by weight of probiotic microorganisms in their inactive preserved form, 0.4 to 5.0 percent by weight of a stabilizing agent, 0.5 to 20.0 percent by weight of a sweetener and the balance being a milk base. The probiotic microorganisms are preferably selected from the group comprising Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Enterococeus faecium, Bifidumbacterium bifidum, either individually, or in combination. eng
Souběžný názevMixture for the preparation of ice cream
Další system.sel.j.A 23G 009/02 MPT
Osobní jm.-sekund.oGUTKEVIČ Jevgenij Anatolievič Tomsk (RU) m
Osobní jm.-sekund.oGutkevič Jevgenij Anatolievič Tomsk (RU) p
Osobní jm.-sekund.oSoukup Petr Olomouc, Švédská 377200 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030115
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291297
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403