Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291324
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002913xx / 000291324.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291324 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19990331d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Jedlá sprejová emulze balená v tlakové nádobě Edible fat emulsion, packed in a pressurized container |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19980407 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19990331 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030212 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: NL 1998/1008829 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-3107 |
Anotace, referát | Emulze, která obsahuje mléčný tuk a je balena do tlakových nádob, kde tato tlaková nádoba má výstupní prostředky umožňující výstup emulze v našlehané formě, k přípravě sprejového výrobku podobného smetaně, kde emulze také obsahuje jeden nebo více typů tukových složek, přičemž celkové množství tuku v emulzi je tvořeno 10 až 90 % hmotn. rostlinného tuku a zbytek je mléčný tuk, distribuce velikosti částic mléčného tuku a dalšího typu tukových složek si vzájemně odpovídají a objemově vážený střední průměr tukových částic emulze, vyjádřený jako hodnota D.sub.(4,3).n. leží v rozmezí 1 až 3 .mi.m. Způsob výroby emulze spočívá ve smíchání složek a homogenizaci vzniklé směsi tak, aby si distribuce velikosti částic tukových složek po homogenizaci vzájemně odpovídaly. cze |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed an emulsion containing milk fat, being packed in a pressurized container, wherein the pressurized container comprises discharge means for discharging the emulsion in whipped form, for preparing a spray cream-like product. The invention is characterized in that the emulsion also comprises one or more other types of fat constituents, wherein the total quantity of fat in the emulsion comprises 10 to 90 percent by weight of vegetable fat and the remainder being milk fat, the particle size distribution of the milk fat and of the other types of fat constituents substantially corresponds to one another and the particle size distribution of the fat constituents of the emulsion according to the present invention, being expressed as the Di(43) value ranges within 1 to 3 microns. A process for preparing such emulsion comprises mixing the components and homogenizing the mixture obtained in such a manner that the particle size distributions of the fat constituents in the emulsion after homogenization substantially correspond to one another. eng |
Souběžný název | Edible fat emulsion, packed in a pressurized container |
Další system.sel.j. | A 23D 007/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/19 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Kania František Brno, Mendlovo nám. 1a60300 z |
Osobní jm.-sekund.o | Meijer Margarethe Jennie Zevenbergen (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CAMPINA MELKUNIE B.V. Zaltbommel (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030212 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291324 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.