Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291353

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002913xx / 000291353.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291353
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960308d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob injekčního vstřikování vytlačovaného cukrářského materiálu obsahujícího tuk Process for injection molding an extruded fat-containing confectionery material
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950308
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960308
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030212
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1995/9504686
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-707
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for injection molding an extruded fat-containing confectionery material, which process comprises feeding the fat containing confectionery material into an extrusion device and applying pressure to the fat-containing confectionery material in a substantially solid or semi-solid non-pourable form upstream of a flow constriction whereby the temperature, pressure, contraction ratio and extrusion rate are such that the fat-containing confectionery material is extruded substantially isothermally and remains in a substantially solid or semi-solid non-pourable form and which has a temporary flexibility or plasticity. The invented process is characterized in that, while the extruded product exhibits the temporary flexibility, injection molding of the extruded product is carried out at a temperature ranging from 0 to 35 degC and substantially isothermally into a mold, which is lined with a food-grade solid material capable of being formed into the shape of the mold, and then taking the product covered with the food-grade solid material out of the mold takes place. eng
Anotace, referátZpůsob zahrnuje přivádění cukrářského materiálu obsahujícího tuk do vytlačovaného zařízení a aplikaci tlaku na tento cukrářský materiál obsahující tuk, který je v tuhém nebo polotuhém netekoucím stavu, směrem k průtokovému zúžení, přičemž teplota, tlak, poměr stažení a vytlačovací rychlost jsou takové, že cukrářský materiál obsahující tuk je vytlačován izotermálně a zůstává v tuhém nebo polotuhém netekoucím stavu a má přechodnou pružnost nebo plasticitu, přičemž podstata tohoto způsobu spočívá v tom, že zatímco vytlačovaný produkt vykazuje přechodnou pružnost, provede se injekční vstřikování při teplotě od 0 .degree.C do 35 .degree.C tohoto vytlačovaného produktu izotermálně do formy, která je potažena potravinářským tuhým materiálem, který může být tvarován do tvaru formy, a potom se provede vyjmutí z formy produktu potaženého tímto potravinářským tuhým materiálem. cze
Souběžný názevProcess for injection molding an extruded fat-containing confectionery material
Další system.sel.j.A 23G 001/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 001/20 MPT
Další system.sel.j.A 23G 003/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 009/00 MPT
Další system.sel.j.A 23P 001/12 MPT
Osobní jm.-sekund.oJury Mark North Yorkshire (GB) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030212
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291353
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403