Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291353
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002913xx / 000291353.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291353 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19960308d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob injekčního vstřikování vytlačovaného cukrářského materiálu obsahujícího tuk Process for injection molding an extruded fat-containing confectionery material |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19950308 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960308 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030212 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: GB 1995/9504686 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1996-707 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process for injection molding an extruded fat-containing confectionery material, which process comprises feeding the fat containing confectionery material into an extrusion device and applying pressure to the fat-containing confectionery material in a substantially solid or semi-solid non-pourable form upstream of a flow constriction whereby the temperature, pressure, contraction ratio and extrusion rate are such that the fat-containing confectionery material is extruded substantially isothermally and remains in a substantially solid or semi-solid non-pourable form and which has a temporary flexibility or plasticity. The invented process is characterized in that, while the extruded product exhibits the temporary flexibility, injection molding of the extruded product is carried out at a temperature ranging from 0 to 35 degC and substantially isothermally into a mold, which is lined with a food-grade solid material capable of being formed into the shape of the mold, and then taking the product covered with the food-grade solid material out of the mold takes place. eng |
Anotace, referát | Způsob zahrnuje přivádění cukrářského materiálu obsahujícího tuk do vytlačovaného zařízení a aplikaci tlaku na tento cukrářský materiál obsahující tuk, který je v tuhém nebo polotuhém netekoucím stavu, směrem k průtokovému zúžení, přičemž teplota, tlak, poměr stažení a vytlačovací rychlost jsou takové, že cukrářský materiál obsahující tuk je vytlačován izotermálně a zůstává v tuhém nebo polotuhém netekoucím stavu a má přechodnou pružnost nebo plasticitu, přičemž podstata tohoto způsobu spočívá v tom, že zatímco vytlačovaný produkt vykazuje přechodnou pružnost, provede se injekční vstřikování při teplotě od 0 .degree.C do 35 .degree.C tohoto vytlačovaného produktu izotermálně do formy, která je potažena potravinářským tuhým materiálem, který může být tvarován do tvaru formy, a potom se provede vyjmutí z formy produktu potaženého tímto potravinářským tuhým materiálem. cze |
Souběžný název | Process for injection molding an extruded fat-containing confectionery material |
Další system.sel.j. | A 23G 001/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 001/20 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 003/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23P 001/12 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Jury Mark North Yorkshire (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030212 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291353 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.