Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291363

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002913xx / 000291363.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291363
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19981009d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostKompozitní potravinářský výrobek na bázi sýra a pečivového výrobku a způsob jeho výroby Composite foodstuff article based on cheese and biscuit snack product and process for producing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19971009
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19981009
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030212
Obecné poznámkyPrávo přednosti: FR 1997/9712618
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2000-1231
Anotace, referátKompozitní potravinářský výrobek obsahuje pečivový výrobek a náplň na bázi mléčného výrobku slané chuti, sestávající z taveného sýra, přičemž pečivový výrobek má obsah sušiny od 50 do 90 % a vodní aktivitu (Aw) před vzájemným kontaktováním nejméně 0,6, s výhodou nejméně 0,8, a sýr má obsah sušiny 20 až 80 % a vodní aktivitu před vzájemným kontaktováním vyšší než 0,95, přičemž kompozitní potravinářský výrobek se získává ukládáním taveného sýra za tepla na pečivový výrobek a je vyvážený na rovnovážnou vodní aktivitu vyšší než 0,95. cze
Anotace, referátThe present invention relates to a composite foodstuff article containing a biscuit snack product and a filling based on a milk product of salty taste, comprising a melted cheese, whereby the biscuit snack product dry matter is within the range of 50 to 90 percent and water activity (Aw) thereof prior mutual contacting is at least 0.6, preferably at least 0.8, and the cheese dry matter ranges within 20 to 80 percent and water activity thereof prior mutual contacting is greater than 0.95 wherein the composite foodstuff article is obtained by pouring the hot melted cheese over the biscuit snack product and is balanced to equilibrium water activity greater than 0.95. eng
Souběžný názevComposite foodstuff article based on cheese and biscuit snack product and process for producing thereof
Další system.sel.j.A 21D 013/08 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/08 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/09 MPT
Osobní jm.-sekund.oKalenský Petr Praha 2, Hálkova 212000 z
Osobní jm.-sekund.oVandroux Valérie Dole (FR) p
Korpor.,akce-sek.o.FROMAGERIES BEL Paris (FR) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030212
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291363
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403