Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291363
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002913xx / 000291363.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291363 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19981009d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Kompozitní potravinářský výrobek na bázi sýra a pečivového výrobku a způsob jeho výroby Composite foodstuff article based on cheese and biscuit snack product and process for producing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19971009 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19981009 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030212 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: FR 1997/9712618 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2000-1231 |
Anotace, referát | Kompozitní potravinářský výrobek obsahuje pečivový výrobek a náplň na bázi mléčného výrobku slané chuti, sestávající z taveného sýra, přičemž pečivový výrobek má obsah sušiny od 50 do 90 % a vodní aktivitu (Aw) před vzájemným kontaktováním nejméně 0,6, s výhodou nejméně 0,8, a sýr má obsah sušiny 20 až 80 % a vodní aktivitu před vzájemným kontaktováním vyšší než 0,95, přičemž kompozitní potravinářský výrobek se získává ukládáním taveného sýra za tepla na pečivový výrobek a je vyvážený na rovnovážnou vodní aktivitu vyšší než 0,95. cze |
Anotace, referát | The present invention relates to a composite foodstuff article containing a biscuit snack product and a filling based on a milk product of salty taste, comprising a melted cheese, whereby the biscuit snack product dry matter is within the range of 50 to 90 percent and water activity (Aw) thereof prior mutual contacting is at least 0.6, preferably at least 0.8, and the cheese dry matter ranges within 20 to 80 percent and water activity thereof prior mutual contacting is greater than 0.95 wherein the composite foodstuff article is obtained by pouring the hot melted cheese over the biscuit snack product and is balanced to equilibrium water activity greater than 0.95. eng |
Souběžný název | Composite foodstuff article based on cheese and biscuit snack product and process for producing thereof |
Další system.sel.j. | A 21D 013/08 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/08 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/09 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Kalenský Petr Praha 2, Hálkova 212000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Vandroux Valérie Dole (FR) p |
Korpor.,akce-sek.o. | FROMAGERIES BEL Paris (FR) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030212 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291363 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.