Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291408
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002914xx / 000291408.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291408 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19961213d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby práškových potravinářských produktů Process for producing powdered food products |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19951219 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19961213 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030312 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1995/95203555 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1996-3663 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a process for producing a powdered, fat-containing food product, the process comprising: mixing at least one crystalline food ingredient and a fat to provide a paste; and milling the paste to reduce the size of the crystals of the crystalline food ingredient and to coat the crystals with the fat, the milling continuing until a flowable powder forms. If desired, the flowable powder can be pressed into the form of tablets. The fat-containing food product being in the form of a flowable powder comprises particles of crystalline food ingredients of size less than about 40 microns, each being coated with a layer of fat. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby práškových, tuk obsahujících, potravinářských produktů spočívá v tom, že se smíchají alespoň jedna krystalická potravinářská ingredience a tuk, aby se vytvořila pasta. Tato pasta se potom mele, aby se zmenšila velikost krystalů krystalické potravinářské ingredience, a aby se tyto krystaly potáhly tukem. Toto mletí pokračuje až do vytvoření tekoucího prášku. Pokud je to žádoucí, může být tento tekoucí prášek potom lisován na tablety. Tuk obsahující potravinářský produkt ve formě tekoucího prášku zahrnuje částice krystalických potravinářských ingrediencí o velikosti menší než přibližně 40 .mi.m, z nichž každá je potažena vrstvou tuku. cze |
Souběžný název | Process for producing powdered food products |
Další system.sel.j. | A 23L 001/40 MPT |
Další system.sel.j. | A 23P 001/06 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Carment Laurent Le Breuil-en-Auge (FR) p |
Osobní jm.-sekund.o | Frot-Coutaz Anne Rambouillet (FR) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030312 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291408 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1848 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.