Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291408

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002914xx / 000291408.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291408
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19961213d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby práškových potravinářských produktů Process for producing powdered food products
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19951219
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19961213
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030312
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95203555
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-3663
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a process for producing a powdered, fat-containing food product, the process comprising: mixing at least one crystalline food ingredient and a fat to provide a paste; and milling the paste to reduce the size of the crystals of the crystalline food ingredient and to coat the crystals with the fat, the milling continuing until a flowable powder forms. If desired, the flowable powder can be pressed into the form of tablets. The fat-containing food product being in the form of a flowable powder comprises particles of crystalline food ingredients of size less than about 40 microns, each being coated with a layer of fat. eng
Anotace, referátZpůsob výroby práškových, tuk obsahujících, potravinářských produktů spočívá v tom, že se smíchají alespoň jedna krystalická potravinářská ingredience a tuk, aby se vytvořila pasta. Tato pasta se potom mele, aby se zmenšila velikost krystalů krystalické potravinářské ingredience, a aby se tyto krystaly potáhly tukem. Toto mletí pokračuje až do vytvoření tekoucího prášku. Pokud je to žádoucí, může být tento tekoucí prášek potom lisován na tablety. Tuk obsahující potravinářský produkt ve formě tekoucího prášku zahrnuje částice krystalických potravinářských ingrediencí o velikosti menší než přibližně 40 .mi.m, z nichž každá je potažena vrstvou tuku. cze
Souběžný názevProcess for producing powdered food products
Další system.sel.j.A 23L 001/40 MPT
Další system.sel.j.A 23P 001/06 MPT
Osobní jm.-sekund.oCarment Laurent Le Breuil-en-Auge (FR) p
Osobní jm.-sekund.oFrot-Coutaz Anne Rambouillet (FR) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030312
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291408
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403