Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291560

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002915xx / 000291560.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291560
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19951025d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby aromatizačního prostředku, aromatizační prostředek a jeho použití Process for the preparation of a flavoring agent, the flavoring agent per se and use thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19941104
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19951025
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030416
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1994/94117413
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-1945
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for preparing a flavoring agent by germinating seeds of an edible plant, the sprouts obtained are matured under the effect of their endogenous enzymes, an optional fermentation of these seeds and/or sprouts thereof is envisaged with at least one microorganism exhibiting flavoring or acidifying capability and/or capability do degrade reducing sugars, the enzymes and/or microorganism are inactivated and all or part of the matured and/or fermented sprouts is recovered. eng
Anotace, referátZpůsob výroby aromatizačního prostředku spočívá v tom, že se nechají klíčit semena jedlé rostliny, získané klíčky dozrávají účinkem svých endogenních enzymů, zmíněné enzymy se inaktivují a znovu se získají všechny nebo část zralých a/nebo zkvašených klíčků. Výhodně dochází ke zkvašení semen a/nebo jejich klíčků během jejich klíčení s využitím mikroorganismu majícího aromatizační nebo acidifikující schopnost a/nebo schopnost odbourávat redukující cukry. cze
Souběžný názevProcess for the preparation of a flavoring agent, the flavoring agent per se and use thereof
Další system.sel.j.A 23L 001/22 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/23 MPT
Osobní jm.-sekund.oBengtsson Bengt Seuzach (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Břehová 111000 z
Osobní jm.-sekund.oZurbriggen Beat Denis Buelach (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S.A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030416
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291560
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1848
Katalogizátor20060721 SVK06 1403