Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291619
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002916xx / 000291619.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291619 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970704d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Kompozice ořechového másla se sníženým obsahem tuku a způsob její výroby Nut butter composition having reduced fat content and process of its preparation |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960711 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970704 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030416 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1996/678738 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2115 |
Anotace, referát | In the present invention there is claimed a nut butter composition having reduced fat and reduced calories and the texture and organoleptic characteristics of full fat nut butters consisting essentially of: a) from about 18 to 30 percent of ground, roasted, full fat nuts, b) from about 0 to 25 percent of roasted, partially defatted nut flour, c) from about 0 to 30 percent of ground, roasted, partially defatted nuts, d) from about 4 to 18 percent of a low or no calorie triacylglycerol oil, e) from about 0.05 to 18 percent of a sweetener, f) from about 1.0 to 2.0 percent of salt, g) from about 0.5 to 3.5 percent of a stabilizer/emulsifier system, and h) from about 2 to 38 percent of a low or no calorie bulking agent, wherein the nut butter has a nut solids non fat level from about 20 to 34 percent and the ratio of total non fat solids to total oil is from about 2.0 : 1 to about 2.7 : 1. Further claimed is a process for producing the above-described reduced fat nut butter composition. eng |
Anotace, referát | Kompozice ořechového másla mající snížený obsah tuku, sníženou energetickou hodnotu, texturu a organoleptické vlastnosti ořechových másel o původním obsahu tuku, obsahující a) od 18 do 30 % mletých pražených ořechů, b) od 0 do 25 % moučky z pražených částečně odtučněných ořechů, c) od 0 do 30 % mletých, pražených, částečně odtučněných ořechů, d) od 4 do 18 % nízkoenergetického nebo neenergetického triacylglycerolového oleje, e) od 0,05 do 18 % sladidla, f) od 1,0 do 2,0 % soli, g) od 0,5 do 3,5 % stabilizačního/emulgačního systému, a h) od 2 do 38 % nízkoenergetického nebo neenergetického objemového činidla, přičemž ořechové máslo má obsah netukových pevných látek od 20 do 34 % a poměr celkových netukových pevných látek k celkovému oleji je od 2,0 : 1 do 2,7 : 1. Dalším předmětem je způsob výroby kompozice ořechového másla se sníženým obsahem tuku. cze |
Souběžný název | Nut butter composition having reduced fat content and process of its preparation |
Další system.sel.j. | A 23L 001/30 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/38 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Koreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Meade Mary Beth Far Hills (US, NJ) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CPC INTERNATIONAL INC. INTERNATIONAL PLAZA Englewood Cliffs (US, NJ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030416 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291619 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.