Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291619

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002916xx / 000291619.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291619
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970704d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostKompozice ořechového másla se sníženým obsahem tuku a způsob její výroby Nut butter composition having reduced fat content and process of its preparation
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960711
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970704
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030416
Obecné poznámkyPrávo přednosti: US 1996/678738
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2115
Anotace, referátIn the present invention there is claimed a nut butter composition having reduced fat and reduced calories and the texture and organoleptic characteristics of full fat nut butters consisting essentially of: a) from about 18 to 30 percent of ground, roasted, full fat nuts, b) from about 0 to 25 percent of roasted, partially defatted nut flour, c) from about 0 to 30 percent of ground, roasted, partially defatted nuts, d) from about 4 to 18 percent of a low or no calorie triacylglycerol oil, e) from about 0.05 to 18 percent of a sweetener, f) from about 1.0 to 2.0 percent of salt, g) from about 0.5 to 3.5 percent of a stabilizer/emulsifier system, and h) from about 2 to 38 percent of a low or no calorie bulking agent, wherein the nut butter has a nut solids non fat level from about 20 to 34 percent and the ratio of total non fat solids to total oil is from about 2.0 : 1 to about 2.7 : 1. Further claimed is a process for producing the above-described reduced fat nut butter composition. eng
Anotace, referátKompozice ořechového másla mající snížený obsah tuku, sníženou energetickou hodnotu, texturu a organoleptické vlastnosti ořechových másel o původním obsahu tuku, obsahující a) od 18 do 30 % mletých pražených ořechů, b) od 0 do 25 % moučky z pražených částečně odtučněných ořechů, c) od 0 do 30 % mletých, pražených, částečně odtučněných ořechů, d) od 4 do 18 % nízkoenergetického nebo neenergetického triacylglycerolového oleje, e) od 0,05 do 18 % sladidla, f) od 1,0 do 2,0 % soli, g) od 0,5 do 3,5 % stabilizačního/emulgačního systému, a h) od 2 do 38 % nízkoenergetického nebo neenergetického objemového činidla, přičemž ořechové máslo má obsah netukových pevných látek od 20 do 34 % a poměr celkových netukových pevných látek k celkovému oleji je od 2,0 : 1 do 2,7 : 1. Dalším předmětem je způsob výroby kompozice ořechového másla se sníženým obsahem tuku. cze
Souběžný názevNut butter composition having reduced fat content and process of its preparation
Další system.sel.j.A 23L 001/30 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/38 MPT
Osobní jm.-sekund.oKoreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z
Osobní jm.-sekund.oMeade Mary Beth Far Hills (US, NJ) p
Korpor.,akce-sek.o.CPC INTERNATIONAL INC. INTERNATIONAL PLAZA Englewood Cliffs (US, NJ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030416
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291619
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1403