Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291655
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002916xx / 000291655.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291655 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19951004d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Krémová směs pro mléčné cukrovinky řezového typu anebo mléčné řezy Cream mixture for milky candies of a slicing type or milky slices |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19951004 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030416 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1995-2573 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a cream mixture for milky candies of a slicing type or milky slices containing full-fat condensed milk, milk proteins and hydrogenated vegetable fats as its additives, whereby the full-fat condensed milk is present in quantity ranging from 10 to 15 percent by weight, the milk proteins are present in an amount ranging from 5 to 6 percent by weight, the hydrogenated vegetable fats are present in an amount ranging from 30 to 50 percent by weight and the balance to 100 percent by weight of the mixture are usual known ingredients, particularly glucose, syrup, honey, dextrose, sugar and flavoring agents. eng |
Anotace, referát | Krémová směs pro mléčné cukrovinky řezového typu anebo mléčné řezy obsahující jako složky plnotučné kondenzované mléko, mléčné proteiny a hydrogenované rostlinné tuky, přičemž plnotučné kondenzované mléko je přítomno v množství mezi 10 % a 15 % hmotn. krémové směsi, mléčné proteiny jsou přítomny v množství mezi 5 % a 6 % hmotn. krémové směsi a hydrogenované rostlinné tuky jsou přítomny v množství mezi 30 % a 50 % hmotn. krémové směsi a zbytek směsi do 100 % tvoří o sobě známé příměsi, zejména glukóza, sirup, med, dextróza, cukr a příchutě. cze |
Souběžný název | Cream mixture for milky candies of a slicing type or milky slices |
Další system.sel.j. | A 23C 009/15 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 003/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/48 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Maiorano Antonio Rome (IT) p |
Osobní jm.-sekund.o | Malavolta Aristide Romano Bellante Stazione (IT) p |
Korpor.,akce-sek.o. | FOODINVEST GROUP S. R. L. Teramo (IT) m |
Korpor.,akce-sek.o. | PATENTSERVIS PRAHA, a.s. Praha 4, Jivenská 1, 14021 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030416 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291655 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1403 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.