Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291779

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002917xx / 000291779.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291779
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970808d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob vytváření povlaku na trvanlivých uzeninách a na tvrdých sýrech Method for making a coating on long-keeping sausages and hard cheeses
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960809
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970808
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030514
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1996/19632171
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-415
Anotace, referátThe present invention relates to a method for coating foods with a durable and uniform coating, said foods selected from the group consisting of meat products stuffed into a casing and hard cheese said method consisting of treating the food with a water/ethanol solution containing shellac and a polyamide in the following proportions: a) from 1.0 to 99 percent by weight of shellac; and b) from 99 to 1.0 percent by weight of polyamide based on the total amount of shellac and polyamide, such that said meat product stuffed casing or hard cheese is coated with a composition containing from 1.0 to 99 percent by weight of shellac and from 99 to 1.0 percent by weight of polyamide based on the total amount of shellac and polyamide. eng
Anotace, referátZpůsob vytváření povlaku na trvanlivých uzeninách a na tvrdých sýrech, přičemž jsou uzeniny v přírodním nebo v umělém střevu, trvalého, rovnoměrného a obsahujícího hmotnostně a) 1 až 99 % šelaku a b) 99 až 1 % polyamidu povlékáním povrchu uzenin nebo sýra systémem zahrnujícím vodně ethanolický roztok obsahující hmotnostně a) 1 až 99 % šelaku a b) 99 až 1 % alespoň jednoho ve vodném ethanolu rozpustného polyamidu, přičemž jsou procenta vztažena vždy na sumu složky (a) a (b). cze
Souběžný názevMethod for making a coating on long-keeping sausages and hard cheeses
Další system.sel.j.A 22C 013/00 MPT
Další system.sel.j.A 23B 004/10 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/16 MPT
Osobní jm.-sekund.oHořejš Milan Praha 1, Národní 3211000 z
Osobní jm.-sekund.oSTEMMLER Andreas Köln (DE) m
Osobní jm.-sekund.oSTEMMLER Heinz Köln (DE) m
Osobní jm.-sekund.oStemmler Andreas Köln (DE) p
Osobní jm.-sekund.oStemmler Heinz Köln (DE) p
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030514
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291779
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1404