Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291779
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002917xx / 000291779.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000291779 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970808d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob vytváření povlaku na trvanlivých uzeninách a na tvrdých sýrech Method for making a coating on long-keeping sausages and hard cheeses |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960809 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970808 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030514 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1996/19632171 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-415 |
Anotace, referát | The present invention relates to a method for coating foods with a durable and uniform coating, said foods selected from the group consisting of meat products stuffed into a casing and hard cheese said method consisting of treating the food with a water/ethanol solution containing shellac and a polyamide in the following proportions: a) from 1.0 to 99 percent by weight of shellac; and b) from 99 to 1.0 percent by weight of polyamide based on the total amount of shellac and polyamide, such that said meat product stuffed casing or hard cheese is coated with a composition containing from 1.0 to 99 percent by weight of shellac and from 99 to 1.0 percent by weight of polyamide based on the total amount of shellac and polyamide. eng |
Anotace, referát | Způsob vytváření povlaku na trvanlivých uzeninách a na tvrdých sýrech, přičemž jsou uzeniny v přírodním nebo v umělém střevu, trvalého, rovnoměrného a obsahujícího hmotnostně a) 1 až 99 % šelaku a b) 99 až 1 % polyamidu povlékáním povrchu uzenin nebo sýra systémem zahrnujícím vodně ethanolický roztok obsahující hmotnostně a) 1 až 99 % šelaku a b) 99 až 1 % alespoň jednoho ve vodném ethanolu rozpustného polyamidu, přičemž jsou procenta vztažena vždy na sumu složky (a) a (b). cze |
Souběžný název | Method for making a coating on long-keeping sausages and hard cheeses |
Další system.sel.j. | A 22C 013/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23B 004/10 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/16 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Hořejš Milan Praha 1, Národní 3211000 z |
Osobní jm.-sekund.o | STEMMLER Andreas Köln (DE) m |
Osobní jm.-sekund.o | STEMMLER Heinz Köln (DE) m |
Osobní jm.-sekund.o | Stemmler Andreas Köln (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Stemmler Heinz Köln (DE) p |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030514 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 291779 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.