Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000291784

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002917xx / 000291784.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000291784
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19991014d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob zpevňování povrchu masných výrobků nebo surových uzenin působením ultrazvuku Method for hardening the surface of meat products or raw sausages using ultrasonic treatment
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19981019
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19991014
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030514
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1998/19849357
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2001-1407
Anotace, referátThe present invention relates to a method for hardening the surface of meat products or raw sausages using ultrasonic treatment during a continuous process, wherein the method comprises the following steps: largely degassing the raw product, subsequently bringing it into direct contact with the surface of one or more ultrasonic sonotrodes, whereby at least one of the ultrasonic sonotrodes is heated in order to achieve uniform denatured layer, making a thin, dense and dimensionally stable coagulation natural skin on the surface of the raw product by at least temporary action thereon of ultrasonic power within a low frequency range but a high oscillation amplitude and finally transferring the row product to another treatment or packaging. eng
Anotace, referátZpůsob zpevňování povrchu masných výrobků nebo surových uzenin působením ultrazvuku v průběhu kontinuálního procesu sestává z následujících kroků: výrazného odplynění surového produktu; bezprostředního uvedení surového produktu do styku s povrchem jedné nebo více ultrazvukových sonotrod, přičemž nejméně jedna z ultrazvukových sonotrod se pro docílení rovnoměrné denaturované vrstvy vyhřívá; vytváření tenké, hutné a tvar stabilizující vlastní koagulační kůrky na povrchu surového produktu nejméně přechodným působením ultrazvukové energie v nízkém kmitočtovém pásmu, avšak s vysokou amplitudou kmitů, a předávání surového produktu k dalšímu zpracování nebo balení. cze
Souběžný názevMethod for hardening the surface of meat products or raw sausages using ultrasonic treatment
Další system.sel.j.A 22C 011/00 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/02 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Osobní jm.-sekund.oChlustina Jiří Praha 2, Jana Masaryka 43-4712000 z
Osobní jm.-sekund.oKORTSCHACK Fritz Berlin (DE) m
Osobní jm.-sekund.oKortschack Fritz Berlin (DE) p
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030514
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 291784
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1404