Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292008
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002920xx / 000292008.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292008 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19951220d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob účinné deodorace a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku a použití způsobu u zařízení pro mletí roztíráním Process of effective deodorizing and drying a fibrous and wet food residue and use of the process in a device for attrition milling |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19941221 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19951220 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030716 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1994/94810743 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1995-3382 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process of effective deodorizing and drying a fibrous and moist food residue, in which process the fibrous and moist food residue is subjected to attrition milling by projecting the residue against a hard surface and simultaneously is dried in hot air, whereby the hot air temperature is in the range of 200 to 400 degC at the beginning of the drying and in the range of 50 to less than 200 degC at the end of the drying. Claimed is also the use of a device that is used for the production of a powdered food product according to the present invention, the device being adapted for milling by attrition and being capable of projecting the said product against a hard surface while simultaneously drying it with hot air for an effective deodorization and drying a fibrous and moist food residue and for manufacture pulverized and deodorized food product. eng |
Anotace, referát | Způsob účinné deodorace a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku, ve kterém se vláknitý a vlhký potravinářský zbytek mele roztíráním prostřednictvím vrhání zbytku proti tvrdému povrchu a současně se suší horkým vzduchem, přičemž horký vzduch má teplotu v rozsahu od 200 do 400 .degree.C na počátku sušení a v rozsahu od 50 do méně než 200 .degree.C na konci sušení. Použití zařízení pro mletí roztíráním, které je schopno vrhání daného potravinářského zbytku proti tvrdému povrchu, zatímco současně suší tento produkt horkým vzduchem, pro účinnou deodoraci a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku a pro výrobu práškového, deodorovaného potravinářského produktu. cze |
Souběžný název | Process of effective deodorizing and drying a fibrous and wet food residue and use of the process in a device for attrition milling |
Další system.sel.j. | F 26B 003/02 MPT |
Další system.sel.j. | F 26B 020/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Buhler Marcel Tolochenaz (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Ho Dac Thang Le Mont S/Lausanne (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Zurcher Ulrich Yverdon (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030716 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292008 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.