Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292008

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002920xx / 000292008.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292008
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19951220d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob účinné deodorace a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku a použití způsobu u zařízení pro mletí roztíráním Process of effective deodorizing and drying a fibrous and wet food residue and use of the process in a device for attrition milling
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19941221
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19951220
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030716
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1994/94810743
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1995-3382
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process of effective deodorizing and drying a fibrous and moist food residue, in which process the fibrous and moist food residue is subjected to attrition milling by projecting the residue against a hard surface and simultaneously is dried in hot air, whereby the hot air temperature is in the range of 200 to 400 degC at the beginning of the drying and in the range of 50 to less than 200 degC at the end of the drying. Claimed is also the use of a device that is used for the production of a powdered food product according to the present invention, the device being adapted for milling by attrition and being capable of projecting the said product against a hard surface while simultaneously drying it with hot air for an effective deodorization and drying a fibrous and moist food residue and for manufacture pulverized and deodorized food product. eng
Anotace, referátZpůsob účinné deodorace a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku, ve kterém se vláknitý a vlhký potravinářský zbytek mele roztíráním prostřednictvím vrhání zbytku proti tvrdému povrchu a současně se suší horkým vzduchem, přičemž horký vzduch má teplotu v rozsahu od 200 do 400 .degree.C na počátku sušení a v rozsahu od 50 do méně než 200 .degree.C na konci sušení. Použití zařízení pro mletí roztíráním, které je schopno vrhání daného potravinářského zbytku proti tvrdému povrchu, zatímco současně suší tento produkt horkým vzduchem, pro účinnou deodoraci a sušení vláknitého a vlhkého potravinářského zbytku a pro výrobu práškového, deodorovaného potravinářského produktu. cze
Souběžný názevProcess of effective deodorizing and drying a fibrous and wet food residue and use of the process in a device for attrition milling
Další system.sel.j.F 26B 003/02 MPT
Další system.sel.j.F 26B 020/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oBuhler Marcel Tolochenaz (CH) p
Osobní jm.-sekund.oHo Dac Thang Le Mont S/Lausanne (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oZurcher Ulrich Yverdon (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030716
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292008
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1404