Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292019
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002920xx / 000292019.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292019 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970924d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Náhražka mléka a způsob její výroby Milk substitute and process for preparing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960924 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970924 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030716 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96202669 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-3010 |
Anotace, referát | Náhražka mléka obsahuje 10 až 12 % hmotn. sušiny odstředěného mléka, 5 až 9 % hmotn. sušiny syrovátky, 7 až 10 % hmotn. tuků, 0,01 až 0,03 % hmotn. karagenanů, 0,1 až 0,3 % hmotn. sekvestračního prostředku pro vápník, a zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Způsob výroby náhražky mléka ze syrovátky zahrnuje postupné rozpouštění složek ve dvou stupních ve vsádkách nebo ve vsádkovém stupni, následovaném kontinuálním stupněm, při zajištění teplotní stability produktu přes přítomnost velkého množství proteinů syrovátky. cze |
Anotace, referát | The present invention relates to a milk substitute comprising 10 to 12 percent by weight of skimmed milk solids, 5 to 9 percent by weight of whey dry matter, 7 to 10 percent by weight of fat, 0.01 to 0.03 percent by weight of carrageenate components, 0.1 to 0.3 percent by weight of a calcium sequestering agent, and the balance to 100 percent by weight being water. A process for preparing the above-specified milk substitute from whey comprises gradual dissolving the components in two stages either in charges or in a charge step followed by a continuous step at ensuring temperature stability of the product irrespective of the presence of great amount of whey proteins. eng |
Souběžný název | Milk substitute and process for preparing thereof |
Další system.sel.j. | A 23C 011/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 011/02 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 011/04 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 021/04 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 021/06 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Engel Hans Einigen (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Kuslys Martinas Grosshoechstetten (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Wyss Heinz Oberdiessbach (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030716 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292019 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.