Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292019

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002920xx / 000292019.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292019
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970924d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostNáhražka mléka a způsob její výroby Milk substitute and process for preparing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960924
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970924
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030716
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1996/96202669
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-3010
Anotace, referátNáhražka mléka obsahuje 10 až 12 % hmotn. sušiny odstředěného mléka, 5 až 9 % hmotn. sušiny syrovátky, 7 až 10 % hmotn. tuků, 0,01 až 0,03 % hmotn. karagenanů, 0,1 až 0,3 % hmotn. sekvestračního prostředku pro vápník, a zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Způsob výroby náhražky mléka ze syrovátky zahrnuje postupné rozpouštění složek ve dvou stupních ve vsádkách nebo ve vsádkovém stupni, následovaném kontinuálním stupněm, při zajištění teplotní stability produktu přes přítomnost velkého množství proteinů syrovátky. cze
Anotace, referátThe present invention relates to a milk substitute comprising 10 to 12 percent by weight of skimmed milk solids, 5 to 9 percent by weight of whey dry matter, 7 to 10 percent by weight of fat, 0.01 to 0.03 percent by weight of carrageenate components, 0.1 to 0.3 percent by weight of a calcium sequestering agent, and the balance to 100 percent by weight being water. A process for preparing the above-specified milk substitute from whey comprises gradual dissolving the components in two stages either in charges or in a charge step followed by a continuous step at ensuring temperature stability of the product irrespective of the presence of great amount of whey proteins. eng
Souběžný názevMilk substitute and process for preparing thereof
Další system.sel.j.A 23C 011/00 MPT
Další system.sel.j.A 23C 011/02 MPT
Další system.sel.j.A 23C 011/04 MPT
Další system.sel.j.A 23C 021/04 MPT
Další system.sel.j.A 23C 021/06 MPT
Osobní jm.-sekund.oEngel Hans Einigen (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oKuslys Martinas Grosshoechstetten (CH) p
Osobní jm.-sekund.oWyss Heinz Oberdiessbach (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030716
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292019
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1404