Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292195
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002921xx / 000292195.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292195 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19980723d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby krému Process for preparing cream-based food composition |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19970828 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19980723 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030813 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1997/97202631 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2000-728 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process for the preparation of a cream-based composition comprising: stirring together about 10 to 20 percent by weight of milk substances, about 8 to 30 percent by weight of sugars, and about 10 to 60 percent by weight of a fermented dairy product; 0 to 45 percent by weight of sour cream or a dairy cream containing from about 25 to 45 percent by weight of fatty substances; 0 to 35 percent by weight of a texturizing agent; 0 to 20 percent by weight of an aromatic product and; 0 to 0.5 percent by weight of salt, to form a mixture; heat treating the mixture; cooling the mixture to a temperature of about 15 to 40 degC and; adding, under perpetual stirring, a melted fatty substance to obtain a homogeneous cream composition. The cream thus obtained can be used in the manufacture of a food composition by depositing it on at least one layer, preferably between two layers, of food product, e.g., a biscuit eng |
Anotace, referát | Způsob výroby krému, při kterém se mícháním připraví směs obsahující 10 až 20 % hmotn. mléčných látek, 8 až 30 % hmotnostních cukrů, 10 až 60 % hmotnostních kvašeného mléčného výrobku, 0 až 25 % hmotnostních kyselé nebo sladké smetany obsahující 25 až 45 % hmotnostních tuku, 0 až 35 % hmotnostních texturační látky, 0 až 20 % hmotnostních aromatického výrobku a 0 až 0,5 % hmotnostních soli, směs se zpracuje působením tepla, teplota směsi se nastaví na 15 až 40 .degree.C a za míchání se přidává roztavená tuková látka pro získání homogenního krému. Takto získaný krém může být použit při výrobě potravinářského výrobku uložením na alespoň jednu vrstvu, s výhodou mezi dvě vrstvy sušenek. cze |
Souběžný název | Process for preparing cream-based food composition |
Další system.sel.j. | A 23C 009/13 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/09 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/19 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/48 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Baensch Johannes Le Breuil-en-Auge (FR) p |
Osobní jm.-sekund.o | Gaugaz Marlene Corseaux (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Leneuf Dominigue Vevey (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Reimerdes Ernst, Hartmut Cully/Villette (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030813 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292195 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1849 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.