Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292195

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002921xx / 000292195.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292195
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19980723d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby krému Process for preparing cream-based food composition
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19970828
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19980723
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030813
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1997/97202631
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2000-728
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for the preparation of a cream-based composition comprising: stirring together about 10 to 20 percent by weight of milk substances, about 8 to 30 percent by weight of sugars, and about 10 to 60 percent by weight of a fermented dairy product; 0 to 45 percent by weight of sour cream or a dairy cream containing from about 25 to 45 percent by weight of fatty substances; 0 to 35 percent by weight of a texturizing agent; 0 to 20 percent by weight of an aromatic product and; 0 to 0.5 percent by weight of salt, to form a mixture; heat treating the mixture; cooling the mixture to a temperature of about 15 to 40 degC and; adding, under perpetual stirring, a melted fatty substance to obtain a homogeneous cream composition. The cream thus obtained can be used in the manufacture of a food composition by depositing it on at least one layer, preferably between two layers, of food product, e.g., a biscuit eng
Anotace, referátZpůsob výroby krému, při kterém se mícháním připraví směs obsahující 10 až 20 % hmotn. mléčných látek, 8 až 30 % hmotnostních cukrů, 10 až 60 % hmotnostních kvašeného mléčného výrobku, 0 až 25 % hmotnostních kyselé nebo sladké smetany obsahující 25 až 45 % hmotnostních tuku, 0 až 35 % hmotnostních texturační látky, 0 až 20 % hmotnostních aromatického výrobku a 0 až 0,5 % hmotnostních soli, směs se zpracuje působením tepla, teplota směsi se nastaví na 15 až 40 .degree.C a za míchání se přidává roztavená tuková látka pro získání homogenního krému. Takto získaný krém může být použit při výrobě potravinářského výrobku uložením na alespoň jednu vrstvu, s výhodou mezi dvě vrstvy sušenek. cze
Souběžný názevProcess for preparing cream-based food composition
Další system.sel.j.A 23C 009/13 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/09 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/19 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/48 MPT
Osobní jm.-sekund.oBaensch Johannes Le Breuil-en-Auge (FR) p
Osobní jm.-sekund.oGaugaz Marlene Corseaux (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oLeneuf Dominigue Vevey (CH) p
Osobní jm.-sekund.oReimerdes Ernst, Hartmut Cully/Villette (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030813
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292195
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1849
Katalogizátor20060721 SVK06 1404