Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292264

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002922xx / 000292264.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292264
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970808d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby rychle krystalujícího tuku s nízkým obsahem trans- mastných kyselin a kombinace tuk-zahušťovadlo pro výrobu zahuštěných polévek a omáček Process for preparing rapidly crystallizing fat having a low trans-fatty acid content and a fat-binder combination for producing bound soups and sauces
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960808
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970808
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030813
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1996/19632088
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2522
Anotace, referátDisclosed is a fat obtainable by subjecting the fat mixture of a vegetable fat and an animal fat, for example bovine tallow or a bovine tallow fraction, to an interesterification in a ratio ranging from 1 : 9 to 9 : 1. This considerably improves the crystallization rate of the fat mixture. The interesterification also increases the solid fat content at room temperature of 20 to 25 deg, whereas the solid fat content is decreased at temperatures of 35 to 40 degC. The fats thus produced are outstandingly suitable, in combination with binders such as flours and starches, for use in the industrial production of dry (packet) soups and dry (packet) sauces. eng
Anotace, referátTuk se připraví interesterifikací směsi rostlinného a živočišného tuku, například hovězího loje nebo jeho frakce, v poměru 1:9 až 9:1. Tím se výrazně zvýší krystalický podíl ve směsi tuků. Interesterifikace také zvyšuje obsah pevného tuku při pokojové teplotě 20 až 25 .degree.C, zatímco obsah pevného tuku je nižší při teplotách 35 až 40 .degree.C. Takto získané tuky jsou výborně použitelné v kombinaci se zahušťovadly jako jsou mouky a škroby, pro účely průmyslové výroby suchých (sáčkových) polévek a omáček. cze
Souběžný názevProcess for preparing rapidly crystallizing fat having a low trans-fatty acid content and a fat-binder combination for producing bound soups and sauces
Další system.sel.j.A 23D 009/02 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/40 MPT
Další system.sel.j.C 11C 003/10 MPT
Osobní jm.-sekund.oKoreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z
Osobní jm.-sekund.oKristott Jens Uwe Dorking (GB) p
Osobní jm.-sekund.oRossell John Barry Dorking (GB) p
Korpor.,akce-sek.o.CPC INTERNATIONAL INC. Cliffs (US, NJ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030813
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292264
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1850
Katalogizátor20060721 SVK06 1404