Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292264
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002922xx / 000292264.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292264 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970808d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby rychle krystalujícího tuku s nízkým obsahem trans- mastných kyselin a kombinace tuk-zahušťovadlo pro výrobu zahuštěných polévek a omáček Process for preparing rapidly crystallizing fat having a low trans-fatty acid content and a fat-binder combination for producing bound soups and sauces |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960808 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970808 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030813 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1996/19632088 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2522 |
Anotace, referát | Disclosed is a fat obtainable by subjecting the fat mixture of a vegetable fat and an animal fat, for example bovine tallow or a bovine tallow fraction, to an interesterification in a ratio ranging from 1 : 9 to 9 : 1. This considerably improves the crystallization rate of the fat mixture. The interesterification also increases the solid fat content at room temperature of 20 to 25 deg, whereas the solid fat content is decreased at temperatures of 35 to 40 degC. The fats thus produced are outstandingly suitable, in combination with binders such as flours and starches, for use in the industrial production of dry (packet) soups and dry (packet) sauces. eng |
Anotace, referát | Tuk se připraví interesterifikací směsi rostlinného a živočišného tuku, například hovězího loje nebo jeho frakce, v poměru 1:9 až 9:1. Tím se výrazně zvýší krystalický podíl ve směsi tuků. Interesterifikace také zvyšuje obsah pevného tuku při pokojové teplotě 20 až 25 .degree.C, zatímco obsah pevného tuku je nižší při teplotách 35 až 40 .degree.C. Takto získané tuky jsou výborně použitelné v kombinaci se zahušťovadly jako jsou mouky a škroby, pro účely průmyslové výroby suchých (sáčkových) polévek a omáček. cze |
Souběžný název | Process for preparing rapidly crystallizing fat having a low trans-fatty acid content and a fat-binder combination for producing bound soups and sauces |
Další system.sel.j. | A 23D 009/02 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/40 MPT |
Další system.sel.j. | C 11C 003/10 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Koreček Ivan Praha 6, Na baště sv. Jiří 916000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Kristott Jens Uwe Dorking (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Rossell John Barry Dorking (GB) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CPC INTERNATIONAL INC. Cliffs (US, NJ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030813 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292264 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1850 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.