Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292332
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002923xx / 000292332.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292332 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19970723d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby zmrzliny Process for preparing ice cram |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19970327 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970723 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030917 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1997/19713191 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-3432 |
Anotace, referát | The present invention relates to a method for the production of two-component ice cream, in which the surface of a core of ice cream being first cooled down to at least about -15 degC is then dipped into a fat-containing coating solution for a period being sufficient for the formation of a coating layer on the ice cream surface, wherein temperature of the solution for the coating layer formation ranges within 0 to 20 degC at the instant of the core dipping and content of fat thereof ranges within 10 to 18 percent. Finally, the product is cooled again to the surface temperature of ?15 degC at the most in order to solidify the fat-containing coating layer on the ice cram frozen core. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby dvousložkové zmrzliny, při němž se povrch zmrzlinového jádra zchladí na teplotu nejvýše -15 .degree.C, povrch jádra se ponoří do roztoku pro tvorbu povlaku s obsahem tuku na dobu, dostatečnou ke tvorbě povlaku roztoku na zmrzlinovém jádru, přičemž roztok pro tvorbu povlaku má teplotu v rozmezí 0 až 20 .degree.C při ponoření jádra a obsah tuku v rozmezí 10 až 18 %, načež se výrobek znovu zchladí na teplotu povrchu nejvýše -15 .degree.C ke ztuhnutí vrstvy s obsahem tuku na zmrazeném jádru zmrzliny. cze |
Souběžný název | Process for preparing ice cram |
Další system.sel.j. | A 23G 009/02 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 009/24 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Beer Richard Nürnberg (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SCHÖLLER LEBENSMITTEL GMBH AND CO. KG Nürnberg (DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030917 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292332 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1850 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.