Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292332

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002923xx / 000292332.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292332
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19970723d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby zmrzliny Process for preparing ice cram
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19970327
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970723
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20030917
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1997/19713191
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-3432
Anotace, referátThe present invention relates to a method for the production of two-component ice cream, in which the surface of a core of ice cream being first cooled down to at least about -15 degC is then dipped into a fat-containing coating solution for a period being sufficient for the formation of a coating layer on the ice cream surface, wherein temperature of the solution for the coating layer formation ranges within 0 to 20 degC at the instant of the core dipping and content of fat thereof ranges within 10 to 18 percent. Finally, the product is cooled again to the surface temperature of ?15 degC at the most in order to solidify the fat-containing coating layer on the ice cram frozen core. eng
Anotace, referátZpůsob výroby dvousložkové zmrzliny, při němž se povrch zmrzlinového jádra zchladí na teplotu nejvýše -15 .degree.C, povrch jádra se ponoří do roztoku pro tvorbu povlaku s obsahem tuku na dobu, dostatečnou ke tvorbě povlaku roztoku na zmrzlinovém jádru, přičemž roztok pro tvorbu povlaku má teplotu v rozmezí 0 až 20 .degree.C při ponoření jádra a obsah tuku v rozmezí 10 až 18 %, načež se výrobek znovu zchladí na teplotu povrchu nejvýše -15 .degree.C ke ztuhnutí vrstvy s obsahem tuku na zmrazeném jádru zmrzliny. cze
Souběžný názevProcess for preparing ice cram
Další system.sel.j.A 23G 009/02 MPT
Další system.sel.j.A 23G 009/24 MPT
Osobní jm.-sekund.oBeer Richard Nürnberg (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SCHÖLLER LEBENSMITTEL GMBH AND CO. KG Nürnberg (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20030917
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292332
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1850
Katalogizátor20060721 SVK06 1404