Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292425
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002924xx / 000292425.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292425 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19960426d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Pekárenský produkt, který je možno požívat jako pečivo nebo použít k přípravě sladkých nápojů nebo pudinkových dezertů Bakery product suitable for eating as a cookie and for the preparation of instant sweet drinks or pudding-type desserts |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19950426 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960426 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20030917 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: IT 1995/MI837 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1996-1217 |
Anotace, referát | In the present invention there is described a multi-purpose bakery product suitable for eating as a cookie and for the preparation of instant sweet drinks or pudding-type desserts as a result of being dispersed in tepid to boiling aqueous liquids. The bakery product has the shape and consistency of a cookie and comprises in dry matter 20 to 62 percent by weight of starch and 13 to 45 percent by weight of mono- and disaccharides. Preferably, the product is free of cereal flour and also comprises 8 to 20 percent by weight of edible fats. eng |
Anotace, referát | Víceúčelový pekárenský produkt vhodný k požívání jako pečivo nebo k přípravě instantních sladkých nápojů nebo pudinkových dezertů, které jsou výsledkem jeho disperze ve vlažných až vařících vodných tekutinách. Pekárenský produkt má tvar a konzistenci pečiva a obsahuje v sušině 20 až 62 hmotn. % škrobu a 13 až 45 hmotn. % mono- a disacharidů. S výhodou neobsahuje obilnou mouku a obsahuje 8 až 20 hmotn. % jedlých tuků. cze |
Souběžný název | Bakery product suitable for eating as a cookie and for the preparation of instant sweet drinks or pudding-type desserts |
Další system.sel.j. | A 21D 002/18 MPT |
Další system.sel.j. | A 21D 013/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/05 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 002/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | De Albertis Pietro Montegrotto Terme-Padova (IT) p |
Korpor.,akce-sek.o. | BARILLA G. e R. F. lli - Societá per Azioni Parma (IT) m |
Korpor.,akce-sek.o. | PATENTSERVIS PRAHA a.s. Praha 4, Jivenská 1273, 14021 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20030917 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292425 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1850 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.