Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292615

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002926xx / 000292615.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000292615
Datum+čas posl.zpr.20031123
Všeob.údaje zprac.19970814d2003----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby prostředku pro ochucování pokrmů Process for preparing food flavor enhancer
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2003
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960819
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970814
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20031112
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1996/96202309
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2589
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for preparing a food flavor enhancer wherein the preparation process comprises preparation of a fermented protein koji from a protein containing material and a carbohydrate, hydrolyzing the fermented protein koji at a temperature between 25 degC and 50 degC and a pH of from 4.5 to 10 for a period of from 6 hours to 28 days characterized in that inoculation with a culture of a lactic acid bacteria is carried out either in the fermented protein koji stage or in the hydrolysis stage. eng
Anotace, referátZpůsob výroby prostředku pro ochucování potravin, který zahrnuje přípravu fermentového proteinu koji z materiálu obsahujícího proteiny a cukry a hydrolýzu fermentovaného proteinu koji při teplotě mezi 25 .degree.C a pH od 4,5 do 10 po dobu 6 hodin až 28 dní, při kterém se provádí inokulace kulturou bakterií mléčného kvašení, buď ve stupni fermentovaného proteinu koji, nebo při stupni hydrolýzy. cze
Souběžný názevProcess for preparing food flavor enhancer
Další system.sel.j.A 23L 001/22 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/23 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/23 MPT
Osobní jm.-sekund.oBaensch Johannes Le Breuil-en-Auge (FR) p
Osobní jm.-sekund.oGaier Walter Le Mont-Pelerin (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKhoo Hazel Geok Neo Lausanne (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Břehová 111000 z
Osobní jm.-sekund.oLai Howe Ling Singapore (SG) p
Osobní jm.-sekund.oLim Bee Gim Singapore (SG) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S.A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20031112
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031123
Sigla,sign.vlastn.OLA001 292615
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031123 SVK06 1700
Katalogizátor20060721 SVK06 1404