Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292615
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002926xx / 000292615.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292615 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031123 |
Všeob.údaje zprac. | 19970814d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby prostředku pro ochucování pokrmů Process for preparing food flavor enhancer |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960819 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970814 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20031112 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96202309 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2589 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process for preparing a food flavor enhancer wherein the preparation process comprises preparation of a fermented protein koji from a protein containing material and a carbohydrate, hydrolyzing the fermented protein koji at a temperature between 25 degC and 50 degC and a pH of from 4.5 to 10 for a period of from 6 hours to 28 days characterized in that inoculation with a culture of a lactic acid bacteria is carried out either in the fermented protein koji stage or in the hydrolysis stage. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby prostředku pro ochucování potravin, který zahrnuje přípravu fermentového proteinu koji z materiálu obsahujícího proteiny a cukry a hydrolýzu fermentovaného proteinu koji při teplotě mezi 25 .degree.C a pH od 4,5 do 10 po dobu 6 hodin až 28 dní, při kterém se provádí inokulace kulturou bakterií mléčného kvašení, buď ve stupni fermentovaného proteinu koji, nebo při stupni hydrolýzy. cze |
Souběžný název | Process for preparing food flavor enhancer |
Další system.sel.j. | A 23L 001/22 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/23 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/23 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Baensch Johannes Le Breuil-en-Auge (FR) p |
Osobní jm.-sekund.o | Gaier Walter Le Mont-Pelerin (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Khoo Hazel Geok Neo Lausanne (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Břehová 111000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Lai Howe Ling Singapore (SG) p |
Osobní jm.-sekund.o | Lim Bee Gim Singapore (SG) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S.A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20031112 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031123 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292615 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031123 SVK06 1700 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.