Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292774
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002927xx / 000292774.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292774 |
Datum+čas posl.zpr. | 20040105 |
Všeob.údaje zprac. | 19951114d2003----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby jedlého obalu pro potravinářský produkt Process for preparing edible casing for a foodstuff product |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2003 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19941114 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19951114 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20031217 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1994/340305 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-1440 |
Anotace, referát | The invented process for preparing edible casing for a foodstuff comprises the steps of: providing and conveying a quantity of powdered gelatin; providing and conveying a quantity of an aqueous medium; providing and conveying a quantity of a plasticizer selected from the group consisting of glycerin, sorbitol, mannitol and propylene glycol; admixing and compounding said aqueous medium and said gelatin being conveyed; maintaining said mixture of said aqueous medium and said gelatin while being conveyed at a temperature sufficient to melt the gelatin; admixing and compounding said plasticizer with said gelatin and said aqueous medium while being conveyed, wherein said respective quantities of gelatin, said plasticizer and said aqueous medium being between 40 to 65 percent by weight gelatin, between 5 to 30 percent by weight plasticizer and the balance being the aqueous medium; maintaining said mixture of said aqueous medium, said gelatin, and said plasticizer at a temperature sufficient to melt the gelatin; deaerating said mixture; and thereafter subjecting said mixture to an extruding step to form a tube; pressurizing said tube with air to thereby inflate it and thereafter collapsing said tube. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby jedlého obalu pro potravinářský produkt obsahuje kroky zajištění a přivádění určitého množství práškové želatiny, poté zajištění a přivádění určitého množství vodního média, dále zajištění a přivádění určitého množství změkčovadla, zvoleného ze skupiny skládající se z glycerinu, sorbitolu, mannitolu a propylenglykolu, poté přimísení a míchání přiváděného vodního média a želatiny, dále udržování této směsi vodního média a želatiny při její přepravě na teplotě dostatečné k tavení želatiny, poté přimísení a míchání změkčovadla s želatinou a vodního média během přepravy, při kterýchžto krocích jsou příslušná množství želatiny, změkčovadla a vodního média tvořena z 40 až 65 % hmotn. želatinou, z 5 až 30 % hmotn. změkčovadlem a zbytkem je vodní médium, dále udržování této směsi vodního média, želatiny a změkčovadla na teplotě dostatečné k tavení želatiny, poté odvzdušnění této směsi, a konečně vytlačování této směsi ke zformování trubice, její natlakování pomocí vzduchu za účelem jejího nafouknutí a nakonec jejího zploštění. cze |
Souběžný název | Process for preparing edible casing for a foodstuff product |
Další system.sel.j. | A 22C 013/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Miller Albert Thomas Bridgewater (US, NJ) p |
Korpor.,akce-sek.o. | DEVRO PLC Glasgow (GB) m |
Korpor.,akce-sek.o. | PATENTSERVIS PRAHA a.s. Praha 4, Jivenská 1273, 14021 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20031217 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20040105 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292774 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20040105 SVK06 1436 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.