Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000292961
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002929xx / 000292961.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000292961 |
Datum+čas posl.zpr. | 20040117 |
Všeob.údaje zprac. | 19980522d2004----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby potravinářské kyseliny Process for preparing food acid |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2004 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19970528 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19980522 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20040114 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: ZA 1997/4675 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-4225 |
Anotace, referát | The present invention relates to a process for preparing a food acid wherein the process includes the steps of combining fumaric acid with an organic acidic material in an aqueous medium to produce a mixture and drying the mixture to produce a food acid comprising a particulate material containing fumaric acid and the organic acidic material, whereby the quantity of fumaric acid and the quantity of the organic acidic material being selected so that the fumaric acid makes up between about 5 percent and 95 percent of the particulate material total quantity. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby potravinářské kyseliny, který zahrnuje stupeň spojení kyseliny fumarové s organickou kyselou složkou ve vodném médiu za tvorby směsi a stupeň sušení této směsi a získání potravinářské kyseliny tvořené částicemi obsahujícími kyselinu fumarovou a organickou kyselou složku, přičemž množství kyseliny fumarové a množství organické kyselé složky se zvolí tak, aby podíl kyseliny fumarové byl v rozmezí mezi 5 až 95 % hmotn. vzhledem k celkovému množství částicovitého produktu. cze |
Souběžný název | Process for preparing food acid |
Další system.sel.j. | A 23L 001/22 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 002/68 MPT |
Další system.sel.j. | A 23P 001/02 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Fowlds Robert Walter Rycroft Warner Beach (ZA) p |
Korpor.,akce-sek.o. | PATENTSERVIS PRAHA a.s. Praha 4, Jivenská 1, 14000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SENTRACHEM LIMITED Sandton (ZA) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20040114 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20040117 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 292961 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20040117 SVK06 0955 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1404 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.