Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293229
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002932xx / 000293229.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000293229 |
Datum+čas posl.zpr. | 20040407 |
Všeob.údaje zprac. | 19970206d2004----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby volně sypného potravinářského produktu Process for the production of a free-flowing food product |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2004 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960207 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970206 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20040317 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96810080 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-2483 |
Anotace, referát | The present invention relates to a process for the production of a free-flowing and instantly dispersible and/or soluble granular food product, which preparation process comprises preparing a mix of an oil or fats and powdery carbohydrates and/or protein rich materials in an extruder, plasticizing the mix in the extruder and forming the mix into granules by extruding the plasticized mix in strands and cutting the strands. The process is characterized in that said mix comprises, from 5 to 95 parts by weight of carbohydrates, up to 40 parts by weight of proteins, and up to 80 parts by weight of oil or fats. The invention is further characterized in that the following components are to be added before and/or after preparing said mix: up to 25 parts by weight of water, up to 5 parts by weight of emulsifier, up to 3 parts by weight of disintegrants, and up to 3 parts by weight of stabilizing agents. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby volně sypného a okamžitě dispergovatelného a/nebo rozpustného /instantního/ granulárního potravinářského produktu, který zahrnuje výrobu směsi oleje nebo tuků a práškových sacharidů a/nebo materiálů bohatých na protein v extrudéru, plastifikaci v extrudéru a formování směsi do granulí extrudováním plastifikované směsi do vláken a nařezáním těchto vláken. Tato směs obsahuje v hmotnostních dílech od 5 do 95 dílů sacharidů, až do 40 dílů proteinů a až do 80 dílů oleje nebo tuků. Do této směsi se před a/nebo po její přípravě přidávají následující složky: - až do 25 dílů vody, - až do 5 dílů emulgátoru, - až do 3 dílů desintegrantů, a - až do 3 dílů stabilizátorů. cze |
Souběžný název | Process for the production of a free-flowing food product |
Další system.sel.j. | A 23D 009/05 MPT |
Další system.sel.j. | A 23P 001/02 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Reimerdes Ernst H. Cully/Villette (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20040317 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20040407 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 293229 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20040407 SVK06 0837 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1405 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.