Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293229

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002932xx / 000293229.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000293229
Datum+čas posl.zpr.20040407
Všeob.údaje zprac.19970206d2004----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby volně sypného potravinářského produktu Process for the production of a free-flowing food product
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2004
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960207
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970206
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20040317
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1996/96810080
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-2483
Anotace, referátThe present invention relates to a process for the production of a free-flowing and instantly dispersible and/or soluble granular food product, which preparation process comprises preparing a mix of an oil or fats and powdery carbohydrates and/or protein rich materials in an extruder, plasticizing the mix in the extruder and forming the mix into granules by extruding the plasticized mix in strands and cutting the strands. The process is characterized in that said mix comprises, from 5 to 95 parts by weight of carbohydrates, up to 40 parts by weight of proteins, and up to 80 parts by weight of oil or fats. The invention is further characterized in that the following components are to be added before and/or after preparing said mix: up to 25 parts by weight of water, up to 5 parts by weight of emulsifier, up to 3 parts by weight of disintegrants, and up to 3 parts by weight of stabilizing agents. eng
Anotace, referátZpůsob výroby volně sypného a okamžitě dispergovatelného a/nebo rozpustného /instantního/ granulárního potravinářského produktu, který zahrnuje výrobu směsi oleje nebo tuků a práškových sacharidů a/nebo materiálů bohatých na protein v extrudéru, plastifikaci v extrudéru a formování směsi do granulí extrudováním plastifikované směsi do vláken a nařezáním těchto vláken. Tato směs obsahuje v hmotnostních dílech od 5 do 95 dílů sacharidů, až do 40 dílů proteinů a až do 80 dílů oleje nebo tuků. Do této směsi se před a/nebo po její přípravě přidávají následující složky: - až do 25 dílů vody, - až do 5 dílů emulgátoru, - až do 3 dílů desintegrantů, a - až do 3 dílů stabilizátorů. cze
Souběžný názevProcess for the production of a free-flowing food product
Další system.sel.j.A 23D 009/05 MPT
Další system.sel.j.A 23P 001/02 MPT
Osobní jm.-sekund.oReimerdes Ernst H. Cully/Villette (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20040317
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20040407
Sigla,sign.vlastn.OLA001 293229
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20040407 SVK06 0837
Katalogizátor20060721 SVK06 1405