Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293379
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002933xx / 000293379.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000293379 |
Datum+čas posl.zpr. | 20040415 |
Všeob.údaje zprac. | 19990312d2004----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby mléčné čokolády se sníženým obsahem tuku Process for preparing milk chocolate with reduced content of fat |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2004 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19980312 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19990312 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20040414 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1998/038937 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-885 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a process for the preparation of a reduced fat milk chocolate which process comprises preparing a powdered premix of substantially all the non-fat ingredients, adding up to 96 percent of the fat containing ingredients to the powdered premix and mixing to give a mass containing from 18 to 24 percent by weight of fat based on the total weight of the mass, refining the mass on refining rollers to give a particle size of from 25 to 35 microns, adding the remainder of the fat containing ingredients and lecithin, conching, tempering to give a reduced fat milk chocolate containing less than 27 percent by weight of fat. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby mléčné čokolády se sníženým obsahem tuku, který zahrnuje výrobu práškové předběžné směsi v podstatě všech netučných složek, přídavek až do 96 % složek s obsahem tuku k práškové předběžné směsi a mísení za získání hmoty obsahující od 18 % do 24 % hmotnostních tuku, vztaženo na celkovou hmotnost směsi, rafinaci hmoty na rafinačních válcích za získání velikosti částic od 25 do 35 .mi.m, přípravek zbylých složek s obsahem tuku a lecitinu, konšování a temperování. Mléčná čokoláda získaná tímto způsobem obsahuje méně než 27 % hmotnostních tuku. cze |
Souběžný název | Process for preparing milk chocolate with reduced content of fat |
Další system.sel.j. | A 23G 001/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 001/02 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Dubberke Karin Dublin (US, OH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20040414 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20040415 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 293379 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20040415 SVK06 0852 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1405 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.