Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293379

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002933xx / 000293379.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000293379
Datum+čas posl.zpr.20040415
Všeob.údaje zprac.19990312d2004----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby mléčné čokolády se sníženým obsahem tuku Process for preparing milk chocolate with reduced content of fat
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2004
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19980312
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990312
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20040414
Obecné poznámkyPrávo přednosti: US 1998/038937
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-885
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a process for the preparation of a reduced fat milk chocolate which process comprises preparing a powdered premix of substantially all the non-fat ingredients, adding up to 96 percent of the fat containing ingredients to the powdered premix and mixing to give a mass containing from 18 to 24 percent by weight of fat based on the total weight of the mass, refining the mass on refining rollers to give a particle size of from 25 to 35 microns, adding the remainder of the fat containing ingredients and lecithin, conching, tempering to give a reduced fat milk chocolate containing less than 27 percent by weight of fat. eng
Anotace, referátZpůsob výroby mléčné čokolády se sníženým obsahem tuku, který zahrnuje výrobu práškové předběžné směsi v podstatě všech netučných složek, přídavek až do 96 % složek s obsahem tuku k práškové předběžné směsi a mísení za získání hmoty obsahující od 18 % do 24 % hmotnostních tuku, vztaženo na celkovou hmotnost směsi, rafinaci hmoty na rafinačních válcích za získání velikosti částic od 25 do 35 .mi.m, přípravek zbylých složek s obsahem tuku a lecitinu, konšování a temperování. Mléčná čokoláda získaná tímto způsobem obsahuje méně než 27 % hmotnostních tuku. cze
Souběžný názevProcess for preparing milk chocolate with reduced content of fat
Další system.sel.j.A 23G 001/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 001/02 MPT
Osobní jm.-sekund.oDubberke Karin Dublin (US, OH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20040414
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20040415
Sigla,sign.vlastn.OLA001 293379
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20040415 SVK06 0852
Katalogizátor20060721 SVK06 1405