Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293854
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002938xx / 000293854.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000293854 |
Datum+čas posl.zpr. | 20040820 |
Všeob.údaje zprac. | 19981127d2004----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Amaranthové perličky v karamelu a způsob jejich výroby Amaranth beads embedded in caramel and process for producing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2004 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19981127 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20040818 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-3877 |
Anotace, referát | Amaranthové perličky v karamelu obsahují 72 až 87 % hmotn. pufovaného zrna laskavce - amaranthu, zejména Amaranthus cruentus, Amaranthus hypochondriacus, Amaranthus caudatus a všechny kulturní formy a zástupce těchto druhů, 11 až 21 % hmotn. bylinného karamelu zejména s květem bezu černého (Sambucus nigra), šalvějí lékařskou (Salvia officinalis), květem laskavce (Amaranthus cruentus), květem lípy (Tilia), květem divizny (Verbascum) a 2 až 7 % hmotn. jemně mletého koření nebo sušené byliny zejména skořice (Cinnamonum cassia-Blume), dobromysli obecné (Origanum vulgare), vanilky (Vanilla), zázvoru (Zingiber officinalis). Vyrobí se dokonalým promísením jednotlivých složek tak, aby nebyla porušena zrna laskavce (Amaranthu). cze |
Anotace, referát | In the present invention, there are disclosed amaranth beads embedded in caramel containing 72 to 87 percent by weight of puffed amaranth grains, particularly Amaranthus cruentus, Amaranthus hypochondriacus, Amaranthus caudatus and all culture forms and representatives of these species, 11 to 21 percent by weight of a herbal caramel, particularly with European elder flower, (Sambucus nigra), common sage (Salvia officinalis), amaranth flower (Amaranthus cruentus), basswood flower (Tilia), mullein flower (Verbascum) and 2 to 7 percent by weight of finely ground spice or dried herbs, particularly cinnamon (Cinnamonum cassia-Blume), majoram (Origanum vulgare), vanilla, ginger (Zingiber officinalis). The beads are produced by through mixing the individual components so that grains of amaranth remain intact. eng |
Souběžný název | Amaranth beads embedded in caramel and process for producing thereof |
Další system.sel.j. | A 23G 003/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | GLOBOČNÍKOVÁ Gabriela Praha (CZ) m |
Osobní jm.-sekund.o | Globočníková Gabriela Praha (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | VESELÁ Květa Praha (CZ) m |
Osobní jm.-sekund.o | VESELÝ Ladislav Praha (CZ) m |
Osobní jm.-sekund.o | Veselá Květa Praha (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Veselý Ladislav Praha (CZ) p |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20040818 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20040820 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 293854 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20040820 SVK06 1748 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1405 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.