Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000293854

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002938xx / 000293854.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000293854
Datum+čas posl.zpr.20040820
Všeob.údaje zprac.19981127d2004----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostAmaranthové perličky v karamelu a způsob jejich výroby Amaranth beads embedded in caramel and process for producing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2004
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19981127
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20040818
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-3877
Anotace, referátAmaranthové perličky v karamelu obsahují 72 až 87 % hmotn. pufovaného zrna laskavce - amaranthu, zejména Amaranthus cruentus, Amaranthus hypochondriacus, Amaranthus caudatus a všechny kulturní formy a zástupce těchto druhů, 11 až 21 % hmotn. bylinného karamelu zejména s květem bezu černého (Sambucus nigra), šalvějí lékařskou (Salvia officinalis), květem laskavce (Amaranthus cruentus), květem lípy (Tilia), květem divizny (Verbascum) a 2 až 7 % hmotn. jemně mletého koření nebo sušené byliny zejména skořice (Cinnamonum cassia-Blume), dobromysli obecné (Origanum vulgare), vanilky (Vanilla), zázvoru (Zingiber officinalis). Vyrobí se dokonalým promísením jednotlivých složek tak, aby nebyla porušena zrna laskavce (Amaranthu). cze
Anotace, referátIn the present invention, there are disclosed amaranth beads embedded in caramel containing 72 to 87 percent by weight of puffed amaranth grains, particularly Amaranthus cruentus, Amaranthus hypochondriacus, Amaranthus caudatus and all culture forms and representatives of these species, 11 to 21 percent by weight of a herbal caramel, particularly with European elder flower, (Sambucus nigra), common sage (Salvia officinalis), amaranth flower (Amaranthus cruentus), basswood flower (Tilia), mullein flower (Verbascum) and 2 to 7 percent by weight of finely ground spice or dried herbs, particularly cinnamon (Cinnamonum cassia-Blume), majoram (Origanum vulgare), vanilla, ginger (Zingiber officinalis). The beads are produced by through mixing the individual components so that grains of amaranth remain intact. eng
Souběžný názevAmaranth beads embedded in caramel and process for producing thereof
Další system.sel.j.A 23G 003/00 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/18 MPT
Osobní jm.-sekund.oGLOBOČNÍKOVÁ Gabriela Praha (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oGlobočníková Gabriela Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oVESELÁ Květa Praha (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oVESELÝ Ladislav Praha (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oVeselá Květa Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oVeselý Ladislav Praha (CZ) p
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20040818
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20040820
Sigla,sign.vlastn.OLA001 293854
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20040820 SVK06 1748
Katalogizátor20060721 SVK06 1405