Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295169
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002951xx / 000295169.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295169 |
Datum+čas posl.zpr. | 20050622 |
Všeob.údaje zprac. | 20010928d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Potravinářský prostředek ve formě emulze Food composition in the form of emulsion |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 20001027 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20010928 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20050615 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 2000/203738 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2003-885 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a food composition in the form of an oil-in-water type emulsion comprising 35 to 70 percent by weight of egg yolk derived emulsifier, 0.1 to 2.0 percent by weight of casein and 65 to 25 percent by weight of water, wherein at least 60 percent of the oil droplets has a size of 1 to 5 microns. Such a composition preferably has a Stevens’s value of 60 to 160, when measured using a Stevens’s texture analyzer, at a temperature of 20 degC, after 2 weeks storage at a temperature of 20 degC, using a speed of 2 mm/s and a distance of 20 mm. eng |
Anotace, referát | Potravinářský prostředek ve formě emulze typu oleje ve vodě, zahrnuje 35 až 70 % hmotn. od vaječného žloutku odvozeného emulgátoru, 0,1 až 2,0 % hmotn. kaseinu a 65 až 25 % hmotn. vody, přičemž alespoň 60 % olejových kapének má velikost od 1 do 5 .mi.m. Prostředek má s výhodou Stevensovu hodnotu od 60 do 160, měřenou za použití Stevensova analyzátoru struktury, při 20 .degree.C, po dvou týdnech skladování při teplotě 20 .degree.C, za použití rychlosti 2 mm/sekundu a vzdálenosti 20 mm. cze |
Souběžný název | Food composition in the form of emulsion |
Další system.sel.j. | A 23L 001/24 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Kuil Gijsbert Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Pelan Barbara Margaretha Catharina Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Struik Mattheus Vlaardingen (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20050615 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20050622 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295169 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20050622 SVK06 0905 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1406 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.