Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295169

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002951xx / 000295169.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295169
Datum+čas posl.zpr.20050622
Všeob.údaje zprac.20010928d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPotravinářský prostředek ve formě emulze Food composition in the form of emulsion
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 20001027
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20010928
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20050615
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 2000/203738
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2003-885
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a food composition in the form of an oil-in-water type emulsion comprising 35 to 70 percent by weight of egg yolk derived emulsifier, 0.1 to 2.0 percent by weight of casein and 65 to 25 percent by weight of water, wherein at least 60 percent of the oil droplets has a size of 1 to 5 microns. Such a composition preferably has a Stevens’s value of 60 to 160, when measured using a Stevens’s texture analyzer, at a temperature of 20 degC, after 2 weeks storage at a temperature of 20 degC, using a speed of 2 mm/s and a distance of 20 mm. eng
Anotace, referátPotravinářský prostředek ve formě emulze typu oleje ve vodě, zahrnuje 35 až 70 % hmotn. od vaječného žloutku odvozeného emulgátoru, 0,1 až 2,0 % hmotn. kaseinu a 65 až 25 % hmotn. vody, přičemž alespoň 60 % olejových kapének má velikost od 1 do 5 .mi.m. Prostředek má s výhodou Stevensovu hodnotu od 60 do 160, měřenou za použití Stevensova analyzátoru struktury, při 20 .degree.C, po dvou týdnech skladování při teplotě 20 .degree.C, za použití rychlosti 2 mm/sekundu a vzdálenosti 20 mm. cze
Souběžný názevFood composition in the form of emulsion
Další system.sel.j.A 23L 001/24 MPT
Osobní jm.-sekund.oKuil Gijsbert Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oPelan Barbara Margaretha Catharina Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oStruik Mattheus Vlaardingen (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20050615
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20050622
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295169
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20050622 SVK06 0905
Katalogizátor20060721 SVK06 1406