Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295235
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002952xx / 000295235.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295235 |
Datum+čas posl.zpr. | 20050622 |
Všeob.údaje zprac. | 20000428d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Zlepšené kyselé jedlé produkty Improvements to acidic meat products |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19990430 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20000428 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20050615 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: GB 1999/9910139 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2001-3881 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a low fat, acidic meat product such, for example, as a fermented meat product, which comprises a fermented or acidified mixture of lean meat particles and visible particles of pre-fermented, cultured dairy product. Said cultured dairy products may comprise cheese and/or yoghurt, and the particles may have a particle size in the range of 0.5 to 10 mm, preferably 1 to 5 mm. The product may be fermented using traditional starter cultures or alternatively may be acidified using an acidifying agent such as glucono-delta-lactone. The product resembles traditional salami, but has a substantially lower fat content. Disclosed is also a process for making the above-described low fat, acidic meat product. eng |
Anotace, referát | Kyselý masový produkt s nízkým obsahem tuku, jako je například fermentovaný masový produkt, obsahuje fermentovanou nebo okyselenou směs částeček libového masa a viditelné částečky předfermentovaného kultivovaného mlékárenského produktu. Uvedený kultivovaný mlékárenský produkt může obsahovat sýr a/nebo jogurt a částečky mohou mít velikost v rozmezí od 0,5 mm do 10 mm, přednostně od 1 mm do 5 mm. Produkt může být fermentován za použití tradičních startovacích kultur nebo alternativně může být okyselen použitím okyselovacích látek, jako je glukono-delta-lakton. Produkt se podobá tradičním salámům, ale má podstatně nižší obsah tuku. Způsob výroby uvedeného produktu. cze |
Souběžný název | Improvements to acidic meat products |
Další system.sel.j. | A 23L 001/31 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/31 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Büse Friedrich Oldenburg (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Joll David John Norwich (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Koppers Werner Warendorf (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Matthews Bernard Trevor Norwich (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Richelmann Hans-Jorg Oldenburg (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | BERNARD MATTHEWS PLC Norwich (GB) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20050615 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20050622 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295235 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20050622 SVK06 0906 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1406 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.