Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295235

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002952xx / 000295235.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295235
Datum+čas posl.zpr.20050622
Všeob.údaje zprac.20000428d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZlepšené kyselé jedlé produkty Improvements to acidic meat products
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19990430
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20000428
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20050615
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1999/9910139
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2001-3881
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a low fat, acidic meat product such, for example, as a fermented meat product, which comprises a fermented or acidified mixture of lean meat particles and visible particles of pre-fermented, cultured dairy product. Said cultured dairy products may comprise cheese and/or yoghurt, and the particles may have a particle size in the range of 0.5 to 10 mm, preferably 1 to 5 mm. The product may be fermented using traditional starter cultures or alternatively may be acidified using an acidifying agent such as glucono-delta-lactone. The product resembles traditional salami, but has a substantially lower fat content. Disclosed is also a process for making the above-described low fat, acidic meat product. eng
Anotace, referátKyselý masový produkt s nízkým obsahem tuku, jako je například fermentovaný masový produkt, obsahuje fermentovanou nebo okyselenou směs částeček libového masa a viditelné částečky předfermentovaného kultivovaného mlékárenského produktu. Uvedený kultivovaný mlékárenský produkt může obsahovat sýr a/nebo jogurt a částečky mohou mít velikost v rozmezí od 0,5 mm do 10 mm, přednostně od 1 mm do 5 mm. Produkt může být fermentován za použití tradičních startovacích kultur nebo alternativně může být okyselen použitím okyselovacích látek, jako je glukono-delta-lakton. Produkt se podobá tradičním salámům, ale má podstatně nižší obsah tuku. Způsob výroby uvedeného produktu. cze
Souběžný názevImprovements to acidic meat products
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Osobní jm.-sekund.oBüse Friedrich Oldenburg (DE) p
Osobní jm.-sekund.oJoll David John Norwich (GB) p
Osobní jm.-sekund.oKoppers Werner Warendorf (DE) p
Osobní jm.-sekund.oMatthews Bernard Trevor Norwich (GB) p
Osobní jm.-sekund.oRichelmann Hans-Jorg Oldenburg (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.BERNARD MATTHEWS PLC Norwich (GB) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20050615
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20050622
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295235
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20050622 SVK06 0906
Katalogizátor20060721 SVK06 1406