Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295568
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002955xx / 000295568.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295568 |
Datum+čas posl.zpr. | 20050824 |
Všeob.údaje zprac. | 19990811d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby cyklodextrinu Process for preparing cyclodextrin |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19980811 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19990811 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20050817 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: AT 1998/1380 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-2848 |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a process for preparing cyclodextrin from amylopectin potato starch by treating thereof with cyclodextrin glycosyl transferase wherein the preparation process is characterized in that amylopectin potato starch is used as a starting starch material. Said amylopectin potato starch is obtained from potatoes being inhibited with respect to formation of amylose by breeding or genetic, optionally another molecular-biology process. This starting starch material associates positive effects of a natural amylopectin starch with these of potato starch, and exhibits among other a low content of lipids and proteins, thus higher purity. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby cyklodextrinu z amylopektinového bramborového škrobu působením cyklodextringlykosyltransferázy, při kterém se jako výchozí škrobová surovina používá amylopektinový bramborový škrob, který byl získán z brambor, inhibovaných se zřetelem na tvorbu amylózy šlechtěním nebo genetickým, případně jiným molekulárně-biologickým postupem. Tato výchozí škrobová surovina sjednocuje kladné účinky přírodního amylopektinového škrobu s účinky bramborového škrobu, a vyznačuje se mimo jiné nízkým obsahem lipidů a bílkovin a tedy vyšší čistotou. cze |
Souběžný název | Process for preparing cyclodextrin |
Další system.sel.j. | C 08B 037/16 MPT |
Další system.sel.j. | C 12P 019/04 MPT |
Další system.sel.j. | C 12P 019/18 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Grüll Dietmar Dr. Langenschönbichl (AT) p |
Osobní jm.-sekund.o | Stifter Ulrich Dr. Klosterneuburg (AT) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SÜDZUCKER AKTIEGESELLSCHAFT MANNHEIM/OCHSENFURT Mannheim (DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20050817 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20050824 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295568 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20050824 SVK06 1204 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1407 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.