Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295568

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002955xx / 000295568.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295568
Datum+čas posl.zpr.20050824
Všeob.údaje zprac.19990811d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby cyklodextrinu Process for preparing cyclodextrin
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19980811
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990811
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20050817
Obecné poznámkyPrávo přednosti: AT 1998/1380
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-2848
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a process for preparing cyclodextrin from amylopectin potato starch by treating thereof with cyclodextrin glycosyl transferase wherein the preparation process is characterized in that amylopectin potato starch is used as a starting starch material. Said amylopectin potato starch is obtained from potatoes being inhibited with respect to formation of amylose by breeding or genetic, optionally another molecular-biology process. This starting starch material associates positive effects of a natural amylopectin starch with these of potato starch, and exhibits among other a low content of lipids and proteins, thus higher purity. eng
Anotace, referátZpůsob výroby cyklodextrinu z amylopektinového bramborového škrobu působením cyklodextringlykosyltransferázy, při kterém se jako výchozí škrobová surovina používá amylopektinový bramborový škrob, který byl získán z brambor, inhibovaných se zřetelem na tvorbu amylózy šlechtěním nebo genetickým, případně jiným molekulárně-biologickým postupem. Tato výchozí škrobová surovina sjednocuje kladné účinky přírodního amylopektinového škrobu s účinky bramborového škrobu, a vyznačuje se mimo jiné nízkým obsahem lipidů a bílkovin a tedy vyšší čistotou. cze
Souběžný názevProcess for preparing cyclodextrin
Další system.sel.j.C 08B 037/16 MPT
Další system.sel.j.C 12P 019/04 MPT
Další system.sel.j.C 12P 019/18 MPT
Osobní jm.-sekund.oGrüll Dietmar Dr. Langenschönbichl (AT) p
Osobní jm.-sekund.oStifter Ulrich Dr. Klosterneuburg (AT) p
Korpor.,akce-sek.o.SÜDZUCKER AKTIEGESELLSCHAFT MANNHEIM/OCHSENFURT Mannheim (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20050817
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20050824
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295568
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20050824 SVK06 1204
Katalogizátor20060721 SVK06 1407