Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295641
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002956xx / 000295641.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295641 |
Datum+čas posl.zpr. | 20050921 |
Všeob.údaje zprac. | 19970626d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Dieteticky vyvážený mléčný produkt a způsob jeho výroby Dietetic balanced milk article and process for preparing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19960627 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19970626 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20050914 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96201794 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-2023 |
Anotace, referát | Dieteticky vyvážený mléčný produkt, obsahující směs lipidů mléčného nebo rostlinného původu, ve kterých mastné kyseliny triglyceridů obsahují v procentech hmotnostních 20 až 40 % nenasycených mastných kyselin převážně mléčného původu, 35 až 60 % mononenasycených mastných kyselin a 15 až 30 % polynenasycených mastných kyselin tříd n-3 a n-6, přičemž hmotnostní poměr mastných kyselin třídy n-6 ke kyselinám třídy n-3 je 5:1 až 10:1. Způsob výroby spočívá v předehřátí a UTH záhřevu a homogenizaci směsi mléčné suroviny a tuku rostlinného původu. cze |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a dietetic balanced milk article having a formulated lipid composition wherein the lipids are lipids of lactic and vegetable origin and wherein triglyceride fatty acids of the lipids comprise 20 to 40 percent by weight of unsaturated fatty acids of predominantly lactic origin, 35 to 60 percent by weight of monounsaturated fatty acids, and 15 to 30 percent by weight of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids wherein a ratio of n-6 to n-3 fatty acids ranges from 5:1 to 10:1. Disclosed is also a process for preparing the above-described dietetic balanced milk article, which process comprises preheating and UTH heating and homogenization of a mixture of milk starting product and fat of vegetable origin. eng |
Souběžný název | Dietetic balanced milk article and process for preparing thereof |
Další system.sel.j. | A 23C 009/13 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 009/15 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 011/04 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/05 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 019/09 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/29 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Carrie Anne-Lise Vevey (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Fern Edward Blonay (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Fleith Mathilde La Tour-de-Peilz (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Malnoe Armand Dommartin (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Vikas Martin Konolfingen (CH) p |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S.A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20050914 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20050921 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295641 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20050921 SVK06 1509 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1407 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.