Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295641

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002956xx / 000295641.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295641
Datum+čas posl.zpr.20050921
Všeob.údaje zprac.19970626d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostDieteticky vyvážený mléčný produkt a způsob jeho výroby Dietetic balanced milk article and process for preparing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960627
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970626
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20050914
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1996/96201794
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-2023
Anotace, referátDieteticky vyvážený mléčný produkt, obsahující směs lipidů mléčného nebo rostlinného původu, ve kterých mastné kyseliny triglyceridů obsahují v procentech hmotnostních 20 až 40 % nenasycených mastných kyselin převážně mléčného původu, 35 až 60 % mononenasycených mastných kyselin a 15 až 30 % polynenasycených mastných kyselin tříd n-3 a n-6, přičemž hmotnostní poměr mastných kyselin třídy n-6 ke kyselinám třídy n-3 je 5:1 až 10:1. Způsob výroby spočívá v předehřátí a UTH záhřevu a homogenizaci směsi mléčné suroviny a tuku rostlinného původu. cze
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a dietetic balanced milk article having a formulated lipid composition wherein the lipids are lipids of lactic and vegetable origin and wherein triglyceride fatty acids of the lipids comprise 20 to 40 percent by weight of unsaturated fatty acids of predominantly lactic origin, 35 to 60 percent by weight of monounsaturated fatty acids, and 15 to 30 percent by weight of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids wherein a ratio of n-6 to n-3 fatty acids ranges from 5:1 to 10:1. Disclosed is also a process for preparing the above-described dietetic balanced milk article, which process comprises preheating and UTH heating and homogenization of a mixture of milk starting product and fat of vegetable origin. eng
Souběžný názevDietetic balanced milk article and process for preparing thereof
Další system.sel.j.A 23C 009/13 MPT
Další system.sel.j.A 23C 009/15 MPT
Další system.sel.j.A 23C 011/04 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/05 MPT
Další system.sel.j.A 23C 019/09 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/29 MPT
Osobní jm.-sekund.oCarrie Anne-Lise Vevey (CH) p
Osobní jm.-sekund.oFern Edward Blonay (CH) p
Osobní jm.-sekund.oFleith Mathilde La Tour-de-Peilz (CH) p
Osobní jm.-sekund.oMalnoe Armand Dommartin (CH) p
Osobní jm.-sekund.oVikas Martin Konolfingen (CH) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S.A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20050914
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20050921
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295641
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20050921 SVK06 1509
Katalogizátor20060721 SVK06 1407