Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295789

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002957xx / 000295789.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295789
Datum+čas posl.zpr.20051128
Všeob.údaje zprac.19960919d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob prevence cizorodého pachu při smažení, balená porce a balení tuku Method for preventing perceivable off-flavor during deep frying, packed portion, and fat package
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19951010
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960919
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20051116
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95202731
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1996/96201812
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-1100
Anotace, referátThe present invention relates to a method for preventing or reducing perceivable off-flavor during frying of foodstuff in triglyceride fat that has been used before for deep frying of foodstuff, by adding food grade material to the frying fat prior to the frying wherein the invention is characterized in that the food grade material is fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent of flavor substance, and that the food grade material is added in an amount such that an amount of 0.001 to 0.05 percent by weight of flavor substance in the total amount of frying fat is obtained. Also provided is a packed portion comprising 0.3 to 100 g of fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent of flavor substance, for use in the present method. Further provided is a package comprising at least 2 separately packed parts, one part of which comprises fresh trigyceride frying fat and at least one part of which comprises fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent by weight of flavor substance. eng
Anotace, referátZpůsob prevence nebo omezení postřehnutelného cizorodého pachu při smažení potravin v triglyceridovém tuku, který byl pro smažení potravin použit již dříve, přidáním potravinářského materiálu k tuku na smažení ještě před smažením. Potravinářským materiálem je čerstvý triglyceridový tuk, obsahující 0,1 až 10 % aromatické látky, přičemž se potravinářský materiál přidává v takovém množství, aby bylo v celkovém množství tuku na smažení získáno 0,001 až 0,05 % hmotn. aromatické látky. Balená porce obsahuje 0,3 až 100 g triglyceridového tuku, obsahujícího 0,001 až 0,05 % hmotn. aromatické látky. Balení zahrnuje nejméně 2 odděleně balené části, z nichž jedna část obsahuje čerstvý tuk na smažení a nejméně jedna část z nich obsahuje čerstvý triglyceridový tuk, který obsahuje v něm rozpuštěnou aromatickou látku v množství 0,1 až 10 % hmotn. cze
Souběžný názevMethod for preventing perceivable off-flavor during deep frying, packed portion, and fat package
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/22 MPT
Další system.sel.j.C 11B 005/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oHeeringa Auke Jan Rotterdam (NL) p
Osobní jm.-sekund.oPotman Ronald Peter Rotterdam (NL) p
Osobní jm.-sekund.oVan Oosten Cornelis Willem Vlaardingen (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20051116
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20051128
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295789
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20051128 SVK06 2157
Katalogizátor20060721 SVK06 1407