Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295789
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002957xx / 000295789.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295789 |
Datum+čas posl.zpr. | 20051128 |
Všeob.údaje zprac. | 19960919d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob prevence cizorodého pachu při smažení, balená porce a balení tuku Method for preventing perceivable off-flavor during deep frying, packed portion, and fat package |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19951010 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960919 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20051116 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1995/95202731 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1996/96201812 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-1100 |
Anotace, referát | The present invention relates to a method for preventing or reducing perceivable off-flavor during frying of foodstuff in triglyceride fat that has been used before for deep frying of foodstuff, by adding food grade material to the frying fat prior to the frying wherein the invention is characterized in that the food grade material is fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent of flavor substance, and that the food grade material is added in an amount such that an amount of 0.001 to 0.05 percent by weight of flavor substance in the total amount of frying fat is obtained. Also provided is a packed portion comprising 0.3 to 100 g of fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent of flavor substance, for use in the present method. Further provided is a package comprising at least 2 separately packed parts, one part of which comprises fresh trigyceride frying fat and at least one part of which comprises fresh triglyceride fat comprising dissolved therein 0.1 to 10 percent by weight of flavor substance. eng |
Anotace, referát | Způsob prevence nebo omezení postřehnutelného cizorodého pachu při smažení potravin v triglyceridovém tuku, který byl pro smažení potravin použit již dříve, přidáním potravinářského materiálu k tuku na smažení ještě před smažením. Potravinářským materiálem je čerstvý triglyceridový tuk, obsahující 0,1 až 10 % aromatické látky, přičemž se potravinářský materiál přidává v takovém množství, aby bylo v celkovém množství tuku na smažení získáno 0,001 až 0,05 % hmotn. aromatické látky. Balená porce obsahuje 0,3 až 100 g triglyceridového tuku, obsahujícího 0,001 až 0,05 % hmotn. aromatické látky. Balení zahrnuje nejméně 2 odděleně balené části, z nichž jedna část obsahuje čerstvý tuk na smažení a nejméně jedna část z nich obsahuje čerstvý triglyceridový tuk, který obsahuje v něm rozpuštěnou aromatickou látku v množství 0,1 až 10 % hmotn. cze |
Souběžný název | Method for preventing perceivable off-flavor during deep frying, packed portion, and fat package |
Další system.sel.j. | A 23D 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/22 MPT |
Další system.sel.j. | C 11B 005/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Heeringa Auke Jan Rotterdam (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Potman Ronald Peter Rotterdam (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Van Oosten Cornelis Willem Vlaardingen (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20051116 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20051128 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295789 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20051128 SVK06 2157 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1407 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.