Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295922
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002959xx / 000295922.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000295922 |
Datum+čas posl.zpr. | 20051128 |
Všeob.údaje zprac. | 20041104d2005----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob přeměny biodegradabilního hygienicky nestabilizovaného substrátu na hygienicky stabilizovaný výrobek Transformation process of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate to sanitary stabilized product |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2005 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20041104 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20051116 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2004-1094 |
Anotace, referát | A filling consisting of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate is put into a space separated from surrounding atmosphere, whereupon it is subjected to aerobic fermentation. During the aerobic fermentation, it is exposed simultaneously in its whole volume to a temperature in the range of 70 degC to 80 degC for a period ranging from 30 to 60 minutes. Preferably, the filling temperature is controlled during fermentation by an amount of externally supplied air and intensity of its interstratifications. Product of the aerobic fermentation is a sanitary stabilized product suitable for further treatment without necessity to adhere to special sanitary measures, such as composting or treatment to obtain fuel. eng |
Anotace, referát | Zakládka tvořená biodegradabilním, hygienicky nestabilizovaným substrátem se umístí do prostoru odděleného od okolní atmosféry, načež se podrobí aerobní fermentaci, přičemž se v průběhu aerobní fermentace vystaví současně v celém objemu teplotě v rozmezí od 70 .degree.C do 80 .degree.C, a to po dobu 30 až 60 minut. S výhodou se teplota zakládky v průběhu fermentace řídí množstvím externě přiváděného vzduchu a intenzitou převrstvování zakládky. Produktem aerobní fermentace je hygienicky stabilizovaný výrobek vhodný k dalšímu zpracování bez nutnosti dodržovat zvláštní hygienická opatření, např. kompostování nebo zpracování na palivo. cze |
Souběžný název | Transformation process of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate to sanitary stabilized product |
Další system.sel.j. | B 09B 003/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Holuša Václav Dolní Lhota (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Vaníček Petr Ing. Jindřichovice pod Smrkem (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Šindelář David Ostrava (CZ) p |
Korpor.,akce-sek.o. | AGRO-EKO spol. s r. o. Ostrava (CZ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20051116 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20051128 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 295922 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20051128 SVK06 2157 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1407 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.