Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295922

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002959xx / 000295922.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295922
Datum+čas posl.zpr.20051128
Všeob.údaje zprac.20041104d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob přeměny biodegradabilního hygienicky nestabilizovaného substrátu na hygienicky stabilizovaný výrobek Transformation process of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate to sanitary stabilized product
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20041104
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20051116
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2004-1094
Anotace, referátA filling consisting of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate is put into a space separated from surrounding atmosphere, whereupon it is subjected to aerobic fermentation. During the aerobic fermentation, it is exposed simultaneously in its whole volume to a temperature in the range of 70 degC to 80 degC for a period ranging from 30 to 60 minutes. Preferably, the filling temperature is controlled during fermentation by an amount of externally supplied air and intensity of its interstratifications. Product of the aerobic fermentation is a sanitary stabilized product suitable for further treatment without necessity to adhere to special sanitary measures, such as composting or treatment to obtain fuel. eng
Anotace, referátZakládka tvořená biodegradabilním, hygienicky nestabilizovaným substrátem se umístí do prostoru odděleného od okolní atmosféry, načež se podrobí aerobní fermentaci, přičemž se v průběhu aerobní fermentace vystaví současně v celém objemu teplotě v rozmezí od 70 .degree.C do 80 .degree.C, a to po dobu 30 až 60 minut. S výhodou se teplota zakládky v průběhu fermentace řídí množstvím externě přiváděného vzduchu a intenzitou převrstvování zakládky. Produktem aerobní fermentace je hygienicky stabilizovaný výrobek vhodný k dalšímu zpracování bez nutnosti dodržovat zvláštní hygienická opatření, např. kompostování nebo zpracování na palivo. cze
Souběžný názevTransformation process of biologically degradable, sanitary non-stabilized substrate to sanitary stabilized product
Další system.sel.j.B 09B 003/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oHoluša Václav Dolní Lhota (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oVaníček Petr Ing. Jindřichovice pod Smrkem (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oŠindelář David Ostrava (CZ) p
Korpor.,akce-sek.o.AGRO-EKO spol. s r. o. Ostrava (CZ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20051116
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20051128
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295922
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20051128 SVK06 2157
Katalogizátor20060721 SVK06 1407