Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000295962

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002959xx / 000295962.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000295962
Datum+čas posl.zpr.20060107
Všeob.údaje zprac.19970326d2005----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob kontinuálního vytlačování Process for continuous extrusion
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2005
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19960326
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19970326
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20051214
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1996/9606285
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1996/9615404
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-912
Anotace, referátThe present invention relates to a process for the continuous extrusion of chocolate or a fat-containing confectionery material using a screw extruder, which process comprises feeding the chocolate or fat-containing confectionery material into the screw extruder and generating a pressure to force the chocolate or fat-containing confectionery material in a substantially solid or semi-solid non-pourable form upstream of a flow constriction whereby the temperature of the screw, the temperature of the barrel wall, the screw speed, pressure, contraction ratio and extrusion rate are such that the chocolate or fat-containing confectionery material is extruded in a substantially solid or semi-solid non-pourable form to produce an axially homogeneous extruded product having a cross section that is of substantially the same profile as the die exit of the extruder, which is capable of retaining its shape and which has a temporary flexibility or plasticity enabling it to be physically manipulated, cut or plastically deformed before losing its flexibility or plasticity. The temperature of the screw is from 10 degC to 35 degC, the temperature of the barrel wall is from -50 degC to +20 degC and the temperature of the screw is greater than the temperature of the barrel by from 5 degC to 50 degC. eng
Anotace, referátZpůsob kontinuálního vytlačování čokoládového nebo tuk obsahujícího cukrářského materiálu s použitím šnekového vytlačovacího zařízení, který zahrnuje přivádění čokoládového nebo tuk obsahujícího cukrářského materiálu do šnekového vytlačovacího zařízení a vytváření tlaku pro tlačení tuk obsahujícího cukrářského materiálu v podstatě v tuhé nebo polotuhé, neodlévatelné formě před průtokovým zúžením, přičemž teplota šneku, teplota stěny válce, rychlost šneku, tlak, poměr zúžení a vytlačovací rychlost jsou takové, že čokoladový nebo tuk obsahující cukrářský materiál se vytlačuje v podstatě v tuhé nebo polotuhé, neodlévatelné formě pro vytvoření v axiálním směru homogenního, vytlačovaného produktu majícího průřez, který má v podstatě stejný profil jako formovací výstup vytlačovacího zařízení, přičemž tento produkt udržuje svůj tvar a má dočasnou pružnost nebo plasticitu pro umožnění fyzické manipulace, řezání nebo plastické deformace před ztrátou této jeho pružnosti nebo plasticity. Teplota šneku je od 10 .degree.C do 35 .degree.C, teplota stěny válce je od -50 .degree.C do +20 .degree.C, a přičemž teplota šneku je větší než je teplota stěny válce o od 5 .degree.C do 50 .degree.C. cze
Souběžný názevProcess for continuous extrusion
Další system.sel.j.A 23G 001/20 MPT
Další system.sel.j.A 23G 003/20 MPT
Další system.sel.j.A 23P 001/12 MPT
Osobní jm.-sekund.oJury Mark Thirsk (GB) p
Osobní jm.-sekund.oWalker John Howard Haxby (GB) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20051214
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20060107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 295962
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20060107 SVK06 1111
Katalogizátor20060721 SVK06 1407