Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000297001
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002970xx / 000297001.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000297001 |
Datum+čas posl.zpr. | 20061219 |
Všeob.údaje zprac. | 20001102d2006----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Potravinářský výrobek pro smažení Food product for frying |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2006 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2002-1458 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20001102 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20060816 |
Anotace, referát | Potravinářský výrobek obsahující vodnou a tukovou fázi, obsahuje 0,1 % hmotnostních až 1,5 % hmotnostních jednoho nebo více z činidel, působících proti rozstřikování, neobsahujících přírodní sojový lecitin nebo obsahující přírodní sojový lecitin v množství od 0 do 0,05 % hmotnostního vzhledem k celkovému výrobku, přičemž činidlo, působící proti rozstřikování, je s výhodou zvoleno ze skupiny, zahrnující hydrolyzovaný lecitin, frakcionovaný lecitin, estery kyseliny citronové nebo kombinace takových látek; volitelně jeden nebo více z emulgátorů v celkovém množství od 0 do 0,5 % hmotnostního; volitelně jedno nebo více z činidel napomáhajících zhnědnutí v celkovém množství od 0 do 0,07 % hmotnostního; jednu nebo více ze solí v množství od 0,5 % hmotnostního do 3 % hmotnostních. cze |
Anotace, referát | In the present invention, there is disclosed a food product comprising an aqueous phase and a fat phase, said food product comprising a) 0.1 to 1.5 percent by weight of one or more anti-spattering agents comprising no native soy lecithin or comprising native soy lecithin in an amount of from 0 to 0.05 percent by weight based on the product total weight, whereby the anti-spattering agent is preferably selected from the group comprising hydrolyzed lecithin, fractionated lecithin, citric acid esters or combinations thereof; b) optionally one or more emulsifiers in a total amount of from 0 to 0.5 percent by weight c) optionally one or more browning agents in a total amount of from 0 to 0.07 percent by weight, and d) one or more salts in an amount of from 0.5 to 3 percent by weight. eng |
Souběžný název | Food product for frying |
Další system.sel.j. | A23D 7/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Bauer-Plank Christina Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | De Vries Isabella Christina Maria Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Fabian Juergen Heinz Vlaardingen (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Spálená 29, Praha 1 11000 (CZ) z |
Osobní jm.-sekund.o | Van Den Berg Ton Rotterdam (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Van Dieren Frank Valladolid (ES) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20060816 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20061219 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 297001 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20061219 SVK06 2236 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.