Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000297001

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002970xx / 000297001.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000297001
Datum+čas posl.zpr.20061219
Všeob.údaje zprac.20001102d2006----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostPotravinářský výrobek pro smažení Food product for frying
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2006
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2002-1458
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20001102
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20060816
Anotace, referátPotravinářský výrobek obsahující vodnou a tukovou fázi, obsahuje 0,1 % hmotnostních až 1,5 % hmotnostních jednoho nebo více z činidel, působících proti rozstřikování, neobsahujících přírodní sojový lecitin nebo obsahující přírodní sojový lecitin v množství od 0 do 0,05 % hmotnostního vzhledem k celkovému výrobku, přičemž činidlo, působící proti rozstřikování, je s výhodou zvoleno ze skupiny, zahrnující hydrolyzovaný lecitin, frakcionovaný lecitin, estery kyseliny citronové nebo kombinace takových látek; volitelně jeden nebo více z emulgátorů v celkovém množství od 0 do 0,5 % hmotnostního; volitelně jedno nebo více z činidel napomáhajících zhnědnutí v celkovém množství od 0 do 0,07 % hmotnostního; jednu nebo více ze solí v množství od 0,5 % hmotnostního do 3 % hmotnostních. cze
Anotace, referátIn the present invention, there is disclosed a food product comprising an aqueous phase and a fat phase, said food product comprising a) 0.1 to 1.5 percent by weight of one or more anti-spattering agents comprising no native soy lecithin or comprising native soy lecithin in an amount of from 0 to 0.05 percent by weight based on the product total weight, whereby the anti-spattering agent is preferably selected from the group comprising hydrolyzed lecithin, fractionated lecithin, citric acid esters or combinations thereof; b) optionally one or more emulsifiers in a total amount of from 0 to 0.5 percent by weight c) optionally one or more browning agents in a total amount of from 0 to 0.07 percent by weight, and d) one or more salts in an amount of from 0.5 to 3 percent by weight. eng
Souběžný názevFood product for frying
Další system.sel.j.A23D 7/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oBauer-Plank Christina Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oDe Vries Isabella Christina Maria Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oFabian Juergen Heinz Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Spálená 29, Praha 1 11000 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oVan Den Berg Ton Rotterdam (NL) p
Osobní jm.-sekund.oVan Dieren Frank Valladolid (ES) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20060816
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20061219
Sigla,sign.vlastn.OLA001 297001
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20061219 SVK06 2236