Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000298592
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002985xx / 000298592.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000298592 |
Datum+čas posl.zpr. | 20071119 |
Všeob.údaje zprac. | 19991101d2007----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Zabalené cukrovinkové duté těleso a způsob výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa Packed confectioner's hollow body and process for producing the confectioner's hollow body |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2007 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-3878 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19991101 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20071114 |
Anotace, referát | Zabalené cukrovinkové duté těleso (2) z cukrářské hmoty (42), zejména čokoládové hmoty, zahrnující: alespoň dvě složená cukrovinková dutá tělesa (2) tvořící poloskořápky (6, 8) cukrovinkového tělesa, které jsou vždy uvolnitelně vytvarovány do alespoň dvou těnkostěnných, stejným způsobem vytvořených, spolu se shodujících tvarových polovin (10, 12); přičemž tvarové poloviny (10, 12) mají vždy stejným způsobem vytvořený horní plošný okrajový úsek (16, 22), který definuje dělicí rovinu (18) tvarových polovin, na které jsou tvarové poloviny (10, 12) se svými příslušnými okrajovými úseky (16, 22), ležíce na sobě, sestaveny do uzavřeného dutého tvarového tělesa (20), které cukrovinkové duté těleso (2) vytvořené z poloskořápek (6, 8) cukrovinkového tělesa zcela obklopuje jako uvolnitelný skořápkovitý vnější obal. Dále se vynález týká způsobu výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa (2). Způsob výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa (2) z temperované cukrářské hmoty (42) schopné odlévání zahrnuje oddělenou přípravu dvou korespondujících tenkostěnných tvarových polovin (10, 12) jako vnějšího obsahu, naplnění cukrářskou hmotou (42), zavěšení razníku (44), oddálení razníku (44), sestavení polovin (10, 12) s poloskořápkami (6, 8) cukrovinkového tělesa a krok oříznutí hotového dutého tvarového tělesa (20) za vzniku prstence. cze |
Souběžný název | Packed confectioner's hollow body and process for producing the confectioner's hollow body |
Další system.sel.j. | A23G 1/00 MPT |
Další system.sel.j. | A23G 1/20 MPT |
Další system.sel.j. | A23G 1/21 MPT |
Další system.sel.j. | A23G 3/00 MPT |
Další system.sel.j. | A23G 7/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Andera Jiří Nad Štolou 12, Praha 7 17000 (CZ) z |
Osobní jm.-sekund.o | Ferrero Pietro Senningeberg (LU) p |
Korpor.,akce-sek.o. | FERRERO OHG MBH Frankfurt/Main (DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20071114 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20071119 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 298592 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20071119 SVK06 0833 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.