Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000298592

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002985xx / 000298592.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000298592
Datum+čas posl.zpr.20071119
Všeob.údaje zprac.19991101d2007----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZabalené cukrovinkové duté těleso a způsob výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa Packed confectioner's hollow body and process for producing the confectioner's hollow body
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2007
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-3878
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19991101
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20071114
Anotace, referátZabalené cukrovinkové duté těleso (2) z cukrářské hmoty (42), zejména čokoládové hmoty, zahrnující: alespoň dvě složená cukrovinková dutá tělesa (2) tvořící poloskořápky (6, 8) cukrovinkového tělesa, které jsou vždy uvolnitelně vytvarovány do alespoň dvou těnkostěnných, stejným způsobem vytvořených, spolu se shodujících tvarových polovin (10, 12); přičemž tvarové poloviny (10, 12) mají vždy stejným způsobem vytvořený horní plošný okrajový úsek (16, 22), který definuje dělicí rovinu (18) tvarových polovin, na které jsou tvarové poloviny (10, 12) se svými příslušnými okrajovými úseky (16, 22), ležíce na sobě, sestaveny do uzavřeného dutého tvarového tělesa (20), které cukrovinkové duté těleso (2) vytvořené z poloskořápek (6, 8) cukrovinkového tělesa zcela obklopuje jako uvolnitelný skořápkovitý vnější obal. Dále se vynález týká způsobu výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa (2). Způsob výroby zabaleného cukrovinkového dutého tělesa (2) z temperované cukrářské hmoty (42) schopné odlévání zahrnuje oddělenou přípravu dvou korespondujících tenkostěnných tvarových polovin (10, 12) jako vnějšího obsahu, naplnění cukrářskou hmotou (42), zavěšení razníku (44), oddálení razníku (44), sestavení polovin (10, 12) s poloskořápkami (6, 8) cukrovinkového tělesa a krok oříznutí hotového dutého tvarového tělesa (20) za vzniku prstence. cze
Souběžný názevPacked confectioner's hollow body and process for producing the confectioner's hollow body
Další system.sel.j.A23G 1/00 MPT
Další system.sel.j.A23G 1/20 MPT
Další system.sel.j.A23G 1/21 MPT
Další system.sel.j.A23G 3/00 MPT
Další system.sel.j.A23G 7/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oAndera Jiří Nad Štolou 12, Praha 7 17000 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oFerrero Pietro Senningeberg (LU) p
Korpor.,akce-sek.o.FERRERO OHG MBH Frankfurt/Main (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20071114
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20071119
Sigla,sign.vlastn.OLA001 298592
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20071119 SVK06 0833