Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000299887

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00029xxxx / 0002998xx / 000299887.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000299887
Datum+čas posl.zpr.20090119
Všeob.údaje zprac.20050228d2008----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby suchého žloutku Process for preparing dry yolk
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2008
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2005-127
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20050228
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20081217
Anotace, referátŘešení se týká jednoduchého a úsporného způsobu výroby suchých žloutků, který spočívá v současném míchání čistých čerstvých žloutků při teplotě 5 až 20 .degree.C s přidaným větším množstvím acetonu, vzniklá směs se zfiltruje a získaná sraženina se několikrát promyje acetonem a vždy zfiltruje za získání odtučněného práškovitého žloutku a takto získaný odtučněný žloutek se dosuší destilací. Oddestilovaný aceton se v uzavřeném systému vrací do výrobního procesu. cze
Souběžný názevProcess for preparing dry yolk
Další system.sel.j.A23J 1/08 MPT
Další system.sel.j.A23J 3/04 MPT
Osobní jm.-sekund.oHouška Milan Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oJirkalová Hana Těšnov 17, Praha 1 11705 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oKýhos Karel Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oLandfeld Aleš Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oStrohalm Jan Praha (CZ) p
Korpor.,akce-sek.o.Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Praha (CZ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20081217
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20090119
Sigla,sign.vlastn.OLA001 299887
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20090119 SVK06 1048