Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000300182
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003001xx / 000300182.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000300182 |
Datum+čas posl.zpr. | 20090317 |
Všeob.údaje zprac. | 20050506d2009----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby potravinářské hmoty z vaječných bílků Process for preparing food material of egg whites |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2009 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2005-290 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20050506 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20090311 |
Anotace, referát | Způsob výroby potravinářské hmoty ze živočišných proteinů obsahující čistý vaječný bílek sestávající z dotace vaječných bílků vhodnou potravinářskou kyselinou, upravení kyselosti na hodnotu v mezích pH 4,8 až 5,6, napěnění vzduchem a vytvoření mechanicky tuhé pěny a její dopravení štěrbinovou hubicí na hladinu horké vody. cze |
Souběžný název | Process for preparing food material of egg whites |
Další system.sel.j. | A23J 1/08 MPT |
Další system.sel.j. | A23J 3/00 MPT |
Další system.sel.j. | A23J 3/04 MPT |
Další system.sel.j. | A23L 1/29 MPT |
Další system.sel.j. | A23L 1/32 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Kýhos Karel Praha (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Novotný Jaroslav Římská 45, Praha 2 12000 (CZ) z |
Korpor.,akce-sek.o. | Praha 1 (CZ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20090311 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20090317 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 300182 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20090317 SVK06 1910 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.