Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000300182

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003001xx / 000300182.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000300182
Datum+čas posl.zpr.20090317
Všeob.údaje zprac.20050506d2009----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby potravinářské hmoty z vaječných bílků Process for preparing food material of egg whites
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2009
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2005-290
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20050506
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20090311
Anotace, referátZpůsob výroby potravinářské hmoty ze živočišných proteinů obsahující čistý vaječný bílek sestávající z dotace vaječných bílků vhodnou potravinářskou kyselinou, upravení kyselosti na hodnotu v mezích pH 4,8 až 5,6, napěnění vzduchem a vytvoření mechanicky tuhé pěny a její dopravení štěrbinovou hubicí na hladinu horké vody. cze
Souběžný názevProcess for preparing food material of egg whites
Další system.sel.j.A23J 1/08 MPT
Další system.sel.j.A23J 3/00 MPT
Další system.sel.j.A23J 3/04 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/29 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/32 MPT
Osobní jm.-sekund.oKýhos Karel Praha (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oNovotný Jaroslav Římská 45, Praha 2 12000 (CZ) z
Korpor.,akce-sek.o.Praha 1 (CZ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20090311
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20090317
Sigla,sign.vlastn.OLA001 300182
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20090317 SVK06 1910