Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000300210

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003002xx / 000300210.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000300210
Datum+čas posl.zpr.20090428
Všeob.údaje zprac.20070330d2009----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob odcukřování vaječného bílku a melanže Method of removing sugar from egg white and gumbo
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2009
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2007-236
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20070330
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20090318
Anotace, referátPři způsobu odcukřování vaječného bílku a melanže se přítomnost glukózy v kapalném vaječném bílku či homogenizované vaječné hmotě snižuje na požadovanou úroveň fermentací vsádkovým nebo kontinuálním způsobem za vzniku etanolu, oxidu uhličitého a případně dalších metabolických produktů po přídavku dostatečného množství biomasy mléčných kvasinek rodů Kluyveromyces či Fabospora při teplotě 5 až 45 .degree.C a hodnotě pH 4 až 8. cze
Souběžný názevMethod of removing sugar from egg white and gumbo
Další system.sel.j.A23L 1/015 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/29 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/32 MPT
Osobní jm.-sekund.oAdámek Lubomír Praha 4 (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oBeran Miloš Praha 6 (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oJirkalová Hana Těšnov 17, Praha 1 11705 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oKýhos Karel Praha 7 (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oRutová Eva Praha 3 (CZ) p
Korpor.,akce-sek.o.Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Praha 10 - Hostivař (CZ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20090318
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20090428
Sigla,sign.vlastn.OLA001 300210
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20090428 SVK06 0817