Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000300311

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003003xx / 000300311.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000300311
Datum+čas posl.zpr.20090428
Všeob.údaje zprac.19990511d2009----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostKompozitní sýrové produkty a postup jejich výroby Composite cheese products and process of their preparation
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2009
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2000-4247
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990511
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20090415
Anotace, referátZpůsob výroby kompozitního sýrového produktu sestávajícího z vnější slupky a vnitřní náplně zcela uzavřené ve vnější slupce, přičemž vnější slupka se získává z taveného sýra se schopností krémovatět, spočívá v současném odměřování složek tvořících vnější slupku a vnitřní náplň za tepla, při němž se složky současně plní do dočasné formy nebo konečného balení. Poté se složky ochladí na teplotu nižší, než je teplota gelovatění pasty z taveného sýra, která tvoří vnější slupku výrobku. cze
Souběžný názevComposite cheese products and process of their preparation
Další system.sel.j.A23C 19/09 MPT
Osobní jm.-sekund.oFontenille Héléne Macornay (FR) p
Osobní jm.-sekund.oKalenský Petr Hálkova 2, Praha 2 12000 (CZ) z
Korpor.,akce-sek.o.FROMAGERIES BEL Paris (FR) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20090415
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20090428
Sigla,sign.vlastn.OLA001 300311
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20090428 SVK06 0818