Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000300319

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003003xx / 000300319.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000300319
Datum+čas posl.zpr.20090428
Všeob.údaje zprac.19990728d2009----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby uzenin, zařízení k provádění tohoto způsobu a uzenina vyrobená tímto způsobem Process for preparing sausages, apparatus for making the process and sausages prepared thereby
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2009
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2001-369
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990728
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20090422
Anotace, referátZpůsob výroby uzenin, zejména uzenin z uzeninové hmoty, spočívá v tom, že uzeninová hmota je v podobě uzeninového provazce dodávána větším počtem výstupních otvorů uspořádaných na nosiči na podložku uspořádanou pod výstupními otvory a nosič a podložka se přitom vzájemně relativně pohybují při formování uzeninových provazců do požadovaných tvarů, které se následně fixují modifikací uzeninové hmoty působením tepla a/nebo zamrazením. cze
Souběžný názevProcess for preparing sausages, apparatus for making the process and sausages prepared thereby
Další system.sel.j.A22C 11/00 MPT
Další system.sel.j.A22C 11/10 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/317 MPT
Osobní jm.-sekund.oČermák Karel Národní třída 32, Praha 1 11000 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oBreu Andreas Furth im Wald (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKott Hubert Eschlkam (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.BREUKO GMBH FLEISCH- UND WURSTWARENVERTRIEB Furth im Wald (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20090422
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20090428
Sigla,sign.vlastn.OLA001 300319
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20090428 SVK06 0818