Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000301208

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003012xx / 000301208.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000301208
Datum+čas posl.zpr.20100104
Všeob.údaje zprac.19981216d2009----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob zhotovování potravinářských výrobků Method of making food articles
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2009
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-4154
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19981216
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20091209
Anotace, referátZpůsob výroby potravinářských výrobků, který zahrnuje přípravu kapalné potraviny schopné ztuhnutí, přípravu páru rovnoběžně uspořádaných válců (2, 3), které mají dutiny (4) vymezené na jejich vnějším válcovém povrchu, přípravu dávkovacích prvků (7, 10) pro ukládání kapalné potraviny na tyto válce (2, 3), uložení kapalné potraviny do dutin (4) na prvním válci (2) k provedení první oddělené části (9) potravinářského výrobku, uložení kapalné potraviny do dutin (4) na druhém válci (3) k provedení druhé oddělené části (12) potravinářského výrobku, a opačné otáčení válců (2, 3) tak, aby se povrchy válců (2, 3) k sobě pohybovaly pro spojení oddělených částí (9, 12) do jednoho potravinářského výrobku tlakem oddělených částí (9, 12) výrobku proti sobě nebo jejich posunem proti sobě při vstupu do mezery (16) mezi válci (2, 3), přičemž válce (2, 3) se udržují chladnější než oddělené části (9, 12) výrobku a k ukládání kapalné potraviny do dutin (4) pomocí dávkovacích prvků (7, 10) uložených v dávkovací stanici dochází dostatečně daleko před mezerou (16) mezi válci, takže oddělené části (9, 12) kapalného výrobku alespoň zčásti ztuhnou na povrchu výrobku při pohybu válců (2, 3) od dávkovací stanice k mezeře (16) před spojením při zachování schopnosti vzájemného slepení. Součást řešení tvoří také příslušné zařízení. cze
Souběžný názevMethod of making food articles
Další system.sel.j.A23G 1/20 MPT
Další system.sel.j.A23G 3/02 MPT
Další system.sel.j.A23G 3/20 MPT
Další system.sel.j.A23P 1/10 MPT
Osobní jm.-sekund.oKorejzová, advokátka Zdeňka Korunní 104/E, Praha 10 10100 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oLeadbeater John Michael Strensall (GB) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIÉTÉ DES PRODUITS NESTLÉ S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20091209
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20100104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 301208
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20100104 SVK06 1544