Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000301351

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003013xx / 000301351.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000301351
Datum+čas posl.zpr.20100129
Všeob.údaje zprac.20001006d2010----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob formování sýra Method of manufacturing a cheese or milk product by molding
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2010
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2000-3712
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20001006
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20100127
Anotace, referátPodstatu řešení tvoří způsob formování sýrového výrobku, tento způsob zahrnuje: a) nalití taveniny výrobku do alespoň jedné formy, b) ochlazení, které způsobí, že alespoň okrajová vrstva taveniny zmrzne, c) opětné ohřátí formy (forem) ke změknutí povrchové vrstvy, a d) vyjmutí výrobku z formy, přičemž takto vyrobený sýrový výrobek má obsah sušiny v rozmezí od 25 do 50 % hmotnostních, jeho obsah tuku v sušině se pohybuje v rozmezí od 30 do 75 % hmotnostních a jeho pH se s výhodou pohybuje v rozmezí od 4,8 do 6. cze
Souběžný názevMethod of manufacturing a cheese or milk product by molding
Další system.sel.j.A01J 25/12 MPT
Další system.sel.j.A23C 19/16 MPT
Osobní jm.-sekund.oCouraud Pascal Hanches (FR) p
Osobní jm.-sekund.oFromage Bernard Chevreuse (FR) p
Osobní jm.-sekund.oIlly Bernard Ponthevrard (FR) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová, advokátka Zdeňka Korunní 810/104 E, Praha 10 10100 (CZ) z
Korpor.,akce-sek.o.BONGRAIN S. A. Viroflay Cedex (FR) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20100127
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20100129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 301351
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20100129 SVK06 2146